Televiziunea lui Paszkany vrea sa dea lovitura cu cel mai asteptat meci al nationalei

Miercuri, 30 Ianuarie 2013, ora 09:43
3399 citiri
Televiziunea lui Paszkany vrea sa dea lovitura cu cel mai asteptat meci al nationalei

Postul TV detinut de patronul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, vrea sa dea o adevarata lovitura de imagine prin transmiterea celui mai asteptat meci al nationalei Romaniei din ultimii ani.

Astfel, Look TV are sanse bune sa cumpere drepturile TV ale meciului amical dintre Romania si Argentina, programat in data de 14 martie 2014.

Pentru a fi sigur ca postul sau nu va avea concurenta, Paszkany este gata sa puna la bataie o suma frumusica, 800.000 de euro, dupa cum anunta Gazeta Sporturilor.

"Paszkany e deja in contact cu Mircea Sandu pe aceasta tema si e dispus sa puna la bataie o suma consistenta pentru a lua meciul de anul viitor. Poate undeva pe la 800.000 de euro, daca va fi concurenta foarte mare, intuind ca-si va scoate garantat banii respectivi din publicitate si retransmisii", au dezvaluit oameni din piata pentru sursa citata.

Look TV a inceput ca un post local in zona Ardealului, insa televiziunea lui Paszkany a ajuns cunoscuta la nivel national dupa ce, in ultimele doua sezoane, a transmis meciurile amicale ale Stelei si ale altor echipe din Liga 1.

Si in 2013 Look TV a prezentat telespectatorilor partidele de pregatire ale romanilor din stagiile de pregatire din Marbella, acestea dovedindu-se o adevarata mina de aur pentru micuta televiziune.

Ramane de vazut insa daca FRF va accepta ca un meci al nationalei sa fie transmis de un post atat de mic, care nu este totusi receptionat de majoritatea populatiei. Dar cum banii dicteaza in vremuri de criza, nu ar fi exclus ca televiziunea lui Paszkany sa difuzeze meciul Romania - Argentina.

Pe 2 si 6 februarie 2013, Look Tv va transmite partidele amicale Romania - Polonia si Romania - Australia.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#televiziune Arpad Paszkany, #Romania Argentina amical Look TV, #meciuri amicale echipa nationala, #Look TV amicale nationala Romania , #Arpad Paszkany