Presa elvetiana, despre CFR Cluj: O echipa aflata in haos

Miercuri, 15 Septembrie 2010, ora 11:32
1766 citiri
Presa elvetiana, despre CFR Cluj: O echipa aflata in haos

Presa elvetiana se declara optimista in privinta meciului pe care FC Basel il va disputa miercuri cu CFR Cluj, "feroviarii" fiind "o echipa aflata in haos".

"Basel isi doreste sa reinnoade sirul noptilor magice, echipa elvetiana avand acum mult mai multe de oferit, progresul fiind evident. Basel infrunta o echipa aflata in stare de haos, intr-o stare de tensiune dupa demiterea lui Andrea Mandorlini.

Va fi 'catenaccio' in Transilvania, dupa inlocuirea lui Mandorlini pentru mizerabilul start de sezon si numirea lui Sorin Cartu. Mandorlini instaurase disciplina, dar fara spectacol. Cartu este un formidabil luptator defensiv, astfel ca vechea tactica a lui Mandorlini, defensiva italiana, ramane.

Nerabdarea mogulului Paszkany, care finanteaza clubul, este proverbiala. Durduliu si chel, se imbraca in costume scumpe si ii place sa se afiseze cu femei frumoase si cu masini scumpe. Se spune ca Paszkany are relatii bune cu arbitrii, asa cum sustin competitoarele din Bucuresti. El este prototipul stilului est european al ascensiunii sociale.", noteaza Neue Zurcher Zeitung.

Avancronica partidei CFR Cluj - FC Basel

Intalnirea CFR Cluj - FC Basel se va disputa miercuri, de la ora 21:45, si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#CFR Cluj, #FC Basel, #CFR Basel Liga Campionilor , #Champions League