Presa elvetiana, despre meciul Basel - CFR Cluj

Marti, 23 Noiembrie 2010, ora 14:17
1205 citiri
Presa elvetiana, despre meciul Basel - CFR Cluj

Presa elvetiana a tratat intens partida pe care FC Basel o va sustine marti seara contra CFR-ului, in grupele Ligii Campionilor.

Jurnalistii de la Blick noteaza ca FC Basel are nevoie de o victorie la doua goluri sau fara gol primit pentru a-si asigura calificarea in primavara europeana.

"Fink si Basel, la vanatoare de vampiri. Basel lupta pentru calificare impotriva Dracula-club din Transilvania. Basel trebuie sa ii muste pe vampirii din Transilvania, are nevoie de victorie pentru a pastra sanse. Cea mai buna ar fi o victorie la zero sau una la doua goluri diferenta. Oricum, atentie la Traore, vampirul sef!", a scris Blick.

SF Sport: "Basel lupta pentru bani, speranta si revansa"

"Ce s-ar fi intamplat daca nu pierdeam la Cluj in septembrie cu 2-1? Cu putin noroc, Basel s-ar fi putut afla aproape de calificare. Acum, cu o victorie in fata CFR-ului, locul 3 si accesul in Liga Europa ar fi virtual acontat. Ar mai veni si cei 800.000 de euro de la UEFA pentru cele trei puncte, pe langa cele 12 milioane de euro castigate pana acum in urma participarii in grupe. Sanse pentru o victorie sunt, Cluj e in criza, in urma rezultatelor din campionat si din Cupa Romaniei.", a notat sursa citata.

Sport: "Atentie, vine Draculio!"

"La Cluj, in tur, a fost declarat omul meciului. La Roma putea sa inscrie daca Traore nu era egoist. Este omul paselor de gol, cu Bayern chiar a dat gol. Este vanat ca nimeni altul, faultat foarte des."

"O victorie cu CFR Cluj ar asigura macar locul 3, ar veni dupa cinci infrangeri consecutive acasa in cupele europene. Cu un egal, totul ar fi pierdut, pentru ca apoi o victorie cu Bayern este cu totul improbabila.", au scris jurnalistii de la Bieler Tagblatt.

Avancronica meciului FC Basel - CFR Cluj

Meciul FC Basel - CFR Cluj este programat marti, de la ora 21.45, si va fi transmis in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

C.F.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#CFR Basel Liga Campionilor, #CFR Cluj , #Champions League