Presa internationala, cucerita de victoria echipei CFR Cluj

Joi, 06 Decembrie 2012, ora 13:46
4095 citiri
Presa internationala, cucerita de victoria echipei CFR Cluj
Foto: Prosport

CFR Cluj a obtinut, miercuri seara, o victoie de prestigiu. Pe "Old Trafford" din Manchester, in ultimul meci din Liga Campionilor in grupa H, echipa patronata de Arpad Paskany a invins, scor 1-0, pe United.

Victoria a fost apreciata de marile ziare de sport din Europa ,care au alocat importante spatii in paginile principale din editiile electronice.

Iata ce scriu cateva dintre acestea:

Marca (Spania) titreaza "Clujul se desparte de Liga Campionilor castigand in Teatrul Viselor" si noteaza: "In ciuda victoriei de la Manchester, Clujul a fost calificata doar pentru cateva minute, un gol tardiv inscris de Galatasaray la Braga indepartandu-i de visul de a trece in optimile Ligii Campionilor si retrogradandu-i in Europa League."

As (Spania) da cu titlul "Victorie sterila a Clujului in fata unui United plin de rezerve" si subliniaza: "Echipa romana s-a impus la Manchester, dar victoria echipei Galatasaray a aruncat-o direct in Europa League."

Mundo Deportivo (Spania) remarca inca din titlu forta feroviarilor clujeni - "Manchester United pierde in fata unei echipe bataioase a lui CFR Cluj" si constata: "Jucatorii lui Paulo Sergio au dominat prima repriza, dar au trebuit sa astepte pana in partea a doua pentru a putea sa-i bata pe elevii lui Ferguson cu golul inscris de Luis Alberto. A fost unica reusita a partidei care, in final, nu a servit la nimic deoarece in cealalta partida din grupa Galatasaray a invins Sporting Braga, obtinand locul secund in grupa."

Gazzetta dello Sport (Italia)a aparut cu titlul "Terim merge in Liga Campionilor, Clujul doar in Europa League" si a scris despre echipa din Dealul Gruia: "Victoria istorica cu 1-0 a Clujului nu a fost suficienta pentru romani, care au trebuit sa se multumeasca cu un loc in Europa League."

L'Equipe (Franta) evidentiaza in scurta cronica despre partida: "Incapabila de a-si crea ocazii dupa deschiderea scorului, United a incheiat faza grupelor cu o nota proasta. Solida si oportunista, CFR Cluj poate fi mandra de performantele sale, chiar daca nu a acces in sferturile Ligii Campionilor."

Ziarul portughez O Jogo isi indrepta atentia spre antrenorul echipei CFR Cluj si, cu titlul "Paolo Sergio, mandru de victoria cu Manchester United", mentioneaza: "Antrenorul portughez al echipei din Cluj s-a aratat foarte satisfacut de modul in care echipa sa a obtinut victoria cu 1-0 de pe terenul celor de la Manchester United."

A Bola (Portugalia) a dat titlul "Clujul lui Paolo Sergio invinge cu 1-0 pe Old Trafford, dar continua pe o alta cale" siconchide: "Clujul invinge pe Manchester United cu 1-0, dar a rateaza calificarea in sferturile de finala in Liga Campionilor deoarece Galatasaray a iesit victorioasa, scor 2-1, in deplasarea de la Braga."

CFR Cluj a realizat imposibilul in Anglia, impunandu-se cu 1-0 in fata celor de la Manchester United, dar a ratat calificarea in optimile Ligii Campionilor, urmand sa evolueze in saisprezecimile de finala ale Europa League.

Campioana Romaniei a obtinut un rezultat istoric pe "Old Trafford", devenind prima formatie din Liga 1 care se impune pe terenul celor de la Manchester United. Din pacate, succesul de pe "Teatrul Viselor" n-a coincis si cu marele vis al fotbalului romanesc, calificarea in optimile Champions League.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#CFR Cluj presa internationala, #Manchester United CFR Cluj rezultat, #CFR Cluj rezultat Champions league , #Champions League