Reactii dupa victoria CFR-ului la Basel, in Liga Campionilor

Miercuri, 22 August 2012, ora 07:36
5399 citiri
Reactii dupa victoria CFR-ului la Basel, in Liga Campionilor

Campioana Romaniei, CFR Cluj, s-a impus marti seara in partida disputata in deplasare cu FC Basel, scor 2-1, contand pentru prima mansa a play-off-ului Champions League.

Antrenorul Ioan Andone s-a declarat multumit de prestatia elevilor sai si anunta ca feroviarii vor juca ofensiv in mansa secunda de la Cluj.

"A fost un meci bun, inseamna mult o victorie la Basel. Totul se poate darama in fotbal in cateva secunde. Am avut si sansa, dar spre sfarsit puteam termina meciul cu 3, 4-1. Am facut ceva greseli in aparare, am intalnit o echipa buna. Sunt alti jucatori, ei domina fotbalul elvetian de cativa ani buni.

Victoria asta nu inseamna nimic daca nu castigam la Cluj. Nu conteaza ca au avut 65% posesie. La Cluj vom ataca, mergem peste ei. Astazi, celor de la Basel le-a lipsit ceva. M-as bucura tare ca si Vaslui, si Steaua, si Dinamo sa se califice", a declarat Ioan Andone la Dolce Sport.

Patronul Arpad Paszkany a comparat disputa din Elvetia cu o partida de sah si si-a laudat echipa pentru jocul din repriza secunda.

"Fotbalul seamana din ce in ce mai mult cu sahul, unde maestrul este antrenorul. Am jucat foarte bine, am mizat pe caderea fizica a elvetienilor. Din pacate a venit acel gol, dar in repriza secunda am jucat asa cum mi-am imaginat. Pentru Sougou trebuie laudat Muresan, ca el este seful scouterilor. L-am urmarit doi ani si jumatate inainte sa il aducem la noi. Felicit toata echipa, inclusiv pe Andone. Am avut oferta de mai mult de doua milioane si jumatate si nu l-am dat pe Sougou", a spus Paszkany la Dolce Sport.

Capitanul Ricardo Cadu este convins ca CFR Cluj se va califica in Liga Campionilor dupa victoria inregistrata in prima mansa.

"E o victorie foarte mare. Dupa 90 de minute avem 2-1, dar in retur va fi greu. Daca jucam cum am facut-o aici, suta la suta mergem mai departe. In prima repriza am intrat cu frica, sa nu primim gol, dar apoi am fost mai buni decat ei. Nu mi-e teama ca putem rata calificarea in grupele Ligii Campionilor", a spus Ricardo Cadu.

CFR Cluj castiga la Basel! Pas mare spre grupele Champions League!

CFR Cluj a obtinut o victorie uriasa in playoff-ul Ligii Campionilor, "feroviarii" impunandu-se cu scorul de 2-1 pe terenul lui FC Basel. In urma acestui rezultat, campioana Romaniei are sanse mari de calificare in grupele competitiei.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#CFR Basel Liga Campionilor, #CFR victorie Basel, #reactii CFR Basel Champions League , #Champions League