CFR Cluj si Petrolul Ploiesti joaca in finala Cupei Romaniei

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 01 Iunie 2013, ora 08:49
2894 citiri
CFR Cluj si Petrolul Ploiesti joaca in finala Cupei Romaniei

Formatiile CFR Cluj si Petrolul Ploiesti isi vor disputa, sambata seara, finala Cupei Romaniei, editia 2012/2013.

Inaintea partidei care va inchide practic acest sezon, starea de spirit in cele doua echipe este diametral opusa.

Pe de o parte ii avem pe cei de la CFR Cluj. Fostii campioni au avut un parcurs de senzatie in grupele Champions League, in toamna, insa au platit un pret urias in Liga 1, "reusind" sa termine sezonul pe un rusinos loc 9.

Aceasta pozitie ocupata in clasamentul final inseamna ca "feroviarii" sunt practic condamnati sa castige Cupa pentru a nu lipsi din cupele europene in sezonul urmator.

Din punct de vedere al lotului nu sunt mari probleme, antrenorul Eugen Trica putand folosi cea mai buna formatie.

De cealalta parte, Petrolul traieste o agitatie cu care nu a fost obisnuita. "Lupii" au avut un sezon aproape perfect, terminand pe pozitia a treia si asigurandu-si biletele pentru cupele europene.

Totusi, ultima partida din Liga 1, cea cu Gaz Metan Medias, a fost una tensionata, prahovenii pierzand doi jucatori de baza dupa ce Bornescu si Geraldo au vazut cartonase rosii. De asemenea, antrenorul Cosmin Contra si secundul sau au fost trimisi in tribuna la acel meci, fiind si ei suspendati.

Fara antrenori pe banca tehnica si fara cel putin doi titulari in teren, petrolistii par victime sigure in fata unui CFR extrem de experimentat si motivat sa isi adjudece trofeul. Totusi, "lupii" au in lot oameni ca Bokila, Mustivar, Grozav sau Hamza, care oricand pot face diferenta.

Mai mult, fanii au anuntat ca vor veni in numar mare pe National Arena, aproximativ 30.000 de oameni fiind asteptati sa faca deplasarea de la Ploiesti.

Echipele probabile:

CFR CLUJ: Felgueiras - Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - Sare, Muresan - Maah, Rui Pedro, Deac - Kapetanos.

Antrenor: Eugen Trica

PETROLUL: Hamutovski - Alcenat, Hoban, Yamissi, Giulherme - Mustivar, Mojica - Boudjemaa, Hamza, Grozav - Bokila.

Antrenor: Cosmin Contra

Partida se va disputa pe National Arena din Bucuresti, incepand cu ora 20.45.

Meciul va fi transmis in direct pe site-ul Ziare.com si pe postul ProTV.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#CFR Cluj Petrolul Cupa, #Petrolul CFR Cluj LIVE, #Cupa Romaniei 2013, #CFR Cluj Cupa Romaniei 2013, #Petrolul Cupa Romaniei 2013 , #Cupa Romaniei
Comentarii
Poza schmit
schmit
rank 5
Pe Cupa Romäniei 2013 stä gravat deja...