Steaua si CFR Cluj, in Europa League: avancronica, echipele probabile si televizari

Joi, 21 Februarie 2013, ora 08:12
3229 citiri
Steaua si CFR Cluj, in Europa League: avancronica, echipele probabile si televizari

Steaua si CFR Cluj, singurele echipe din Romania ramase in competitiile europene, vor disputa, joi seara, returul 16-imilor de finala din Europa League, impotriva lui Ajax Amsterdam, respectiv Inter Milano.

Ambele echipe au fost infrante in prima mansa cu scorul de 2-0 si pornesc cu sanse minime de a intoarce rezultatul, chiar daca returul se disputa pe teren propriu.

Steaua nu va putea conta in meciul cu Ajax Amsterdam pe doi titulari, Pintilii si Bourceanu fiind suspendati pentru confruntarea care va incepe la ora 22:05. De asemenea, prezenta lui Szukala in echipa de start este inca sub semnul intrebarii.

La Steaua va reveni ca titular Cristi Tanase, cel care va purta si banderola de capitan.

In aceasta seara, pe National Arena sunt asteptati aproximativ 40 de mii de suporteri. Fanii Stelei nu s-au mai inghesuit la casele de bilete dupa infrangerea din prima mansa.

Echipele probabile:

Steaua: Tatarusanu - Rapa, Szukala (Gardos), Chiriches, Latovlevici - Prepelita, Tanase - Popa, Tatu, Chipciu - Rusescu

Ajax: Vermeer - Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Dijks - Eriksen, De Jong, Schone - Lukoki, Sightorsson, Fischer

Arbitri: Paolo Tagliavento, Andrea Stefano, Lorenzo Manganelli, Luca Banti si Mauro Bergonzi (toti din Italia).

Steaua - Ajax va fi televizat de Digi Sport 1 si Dolce Sport 1, de la ora 22:05, si va putea fi urmarit in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

CFR mizeaza pe dezinteresul italienilor

CFR Cluj spera intr-un miracol impotriva lui Inter Milano, dupa ce fosta campioana a Europei a pierdut in ultimul meci din Serie A, scor 1-4, cu Fiorentina.

Italienii se pregatesc de un meci crucial in campionat, contra lui AC Milan, iar antrenorul Andrea Stramaccioni va introduce mai multi jucatori de rezerva in confruntarea din Gruia, care va incepe la ora 20:00.

In tabara ardelenilor a disparut frica, echipa de start din aceasta seara urmand a fi mult mai ofensiva. Golgheterul Pantelis Kapetanos s-a antrenat normal in ultimele doua zile si va evolua impotriva lui Inter, cel mai probabil in partea secunda.

Clujenii mizeaza pe forma slaba pe care Inter o arata in deplasari, unde in ultimele noua partide a inregistrat doar o remiza. Ultimul succes din deplasare dateaza din luna noiembrie, pe terenul lui Partizan Belgrad, in Europa League.

CFR Cluj - Inter Milano va fi televizat de ProTV, Digi Sport 1 si Dolce Sport 1, de la ora 20:00, si va putea fi urmarit in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Felgueiras - Pinto, Cadu, Piccolo, Sepsi - Muresan, Godemeche - Hora, Pedro, Camora - Maah

Inter: Handanovici - Zanetti, Chivu, Juan, Pereira - Kovacici, Gargano, Benassi - Alvarez - Cassano, Palacio

Arbitri: Pawel Gil, Piotr Sadczuk, Maciej Wierzbowski, Robert Malek si Hubert Siejewicz (toti din Polonia).

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Steaua Ajax, #Steaua Ajax Europa League, #televizari Steaua Ajax, #CFR Cluj Inter, #CFR Cluj Inter Europa League, #televizari CFR Cluj Inter , #Europa League