Iuliu Muresan: CFR a castigat 11 milioane de euro din Liga

Marti, 25 Noiembrie 2008, ora 17:25
1163 citiri
Iuliu Muresan: CFR a castigat 11 milioane de euro din Liga

Presedintele lui CFR cluj, Iuliu Muresan, a dezvaluit profitul clubului ardelean la prima participare in grupele Ligii Campionilor, nu mai putin de 11 milioane de euro.

"Probabil ca in iarna o sa fie ceva schimbari in lotul nostru. O sa cumparam, dar o sa si vindem.

Din septembrie incoace jucam cu casa inchisa si suntem foarte multumiti. Nu este un secret. Contabilitatea poate fi verificata, am castigat aproximativ 3 milioane de euro din biletele vandute in Liga I si Liga Campionilor. De la UEFA am mai primit aproximativ 8 milioane de euro", a spus Iuliu Muresan.

Referitor la amenzile acordate celor trei dinamovisti care au cantat manele cu Steaua, Muresan a spus ca ei ar trebui amendati cu sume proportionale cu salariile pe care le incaseaza.

"Amenda trebuie sa fie direct proportionala cu contractul jucatorului: in strainatate mi se pare normal sa fie amenzi de 100.000 de euro la ce contracte sunt, dar la noi nu mi s-ar parea normal. Dinamo are conducatori foarte buni. Vasile Turcu, Borcea sau Badea stiu ce au de facut. Eu nu sunt politist ca sa dau amenzi si inca nu am facut-o.

Nu cred ca s-au inventat manele cu CFR Cluj. Noi avem un imn pe ritmuri populare, nu manea, care ne-a fost facut cadou cand am castigat eventul", a incheiat presedintele lui CFR.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#CFR Cluj, #profit 11 milioane, #Liga Campionilor , #Iuliu Muresan