Acuzatii foarte grave dupa bataia de la Cluj: "Credeam ca vom muri..."

Luni, 14 Mai 2012, ora 22:20
4336 citiri
Acuzatii foarte grave dupa bataia de la Cluj: "Credeam ca vom muri..."

In ziua in care Comisia de Recurs a LPF a amanat judecarea cazului bataii de la Cluj, observatorul partidei, Alexandru Boc, a lansat o serie de acuzatii extrem de grave.

Boc sustine ca arbitrul Alexandru Tudor a mintit in raportul de arbitraj, inventand doua "meleuri" intre jucatori pentru a putea justifica oprirea partidei de pe Cluj Arena.

Acelasi observator mai spune ca niciodata nu i-a fost atat de frica, temandu-se chiar pentru viata lui dupa fluierul de final.

"Tudor a inventat doua meleuri in incinta vestiarelor pentru a avea o justificare pentru oprirea meciului. Regulamentar era nevoie de doar unul, dar sa existe. Cel din teren, dintre Cadu si Bornescu, nu a fost un meleu. Dupa ce s-a produs acea agitatie la vestiare, ca bataie nu a fost, ci s-a dat doar acel pumn pe tunel, am invitat antrenorii in cabina observatorului. Echipele erau acolo dupa ce Tudor le-a facut semn sa iasa de pe teren. I-am intrebat pe Niculescu si pe Andone daca se poate continua partida si mi-au garantat ca da.

Tudor a purtat apoi o discutie cu mine si mi-a spus ca vrea sa intrerupa meciul in ciuda acestei garantii, pentru ca altfel ar fi trebuit sa retina prea multe carnete ale jucatorilor. I-am spus lui Tudor: Bai, nu face asta, ca poate sa iasa razboi civil! El mi-a zis atunci ca nu isi negociaza deciziile luate.

Nu mi-a fost niciodata atat de frica, am crezut ca vom fi omorati acolo. Ma gandeam ca suporterii vor intra pe teren si ne vor omori. I-am dat cheile de la masina unui prieten si i-am spus sa fuga cu ea cat mai repede. Sa o duca oriunde, doar sa nu mai stea in parcarea stadionului

In raport, pe care nu l-a scris la stadion cum era legal, ci la hotel, Tudor a mentionat ca eu i-am spus sa nu opreasca acele carnete, ci sa intrerupa meciul. Tudor si-a dat seama de gravitatea faptei facute si vrea sa si-o acopere astfel. Probabil a fost sfatuit de cineva sa minta", a spus Boc la DigiSport.

Derbiul dintre Universitatea Cluj si CFR Cluj, programat in etapa a 31-a din Liga 1, a fost intrerupt in minutul 27, la scorul de 0-1, dupa o bataie generala.

Mai intai, Cadu a fost luat la pumni de portarul Mircea Bornescu pentru ca a provocat galeria gazdelor iar apoi acelasi Cadu a fost batut de un maseor al lui "U".

In urma acestor evenimente, aproape toti jucatorii au fost implicati intr-o bataie generala la vestiare, moment in care arbitrul Alexandru Tudor a decis sa opreasca meciul.

M.D.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#bataie Universitatea Cluj CFR Cluj, #Universitatea Cluj CFR Cluj meci intrerupt, #Alexandru Tudor bataie meci Cluj , #Liga I