Avancronica intalnirii CFR Cluj - Steaua

Vineri, 26 Septembrie 2008, ora 07:49
1646 citiri
Avancronica intalnirii CFR Cluj - Steaua

Echipele care anul trecut si-au disputat titlul pana in ultima etapa, CFR Cluj si Steaua, se intalnesc vineri, de la ora 20:45, intr-un meci din cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

Ca si in campionatul trecut, disputa dintre cele doua grupari va fi arbitrata de Augustus Constantin, ajutat la cele doua linii de Cristian Nica si Eduard Dumitrescu.

Inaintea etapei a IX-a, CFR Cluj ocupa pozitia a 5-a in clasamentul Ligii I, cu 14 puncte, in timp ce "ros-albastri" sunt lideri, cu 19 puncte.

CFR - doar victorie, Steaua - merge si un egal

Stelistii, in frunte cu Gigi Becali, au declarat, la unison, ca un rezultat de egalitate in partida de la Cluj ar fi unul multumitor.

In timp ce, clujenii nu concep altceva decat victoria, care i-ar aduce la 2 puncte de "ros-albastri" in clasamentul Ligii I.

Prime uriase

Atat jucatorii clujeni, cat si cei stelisti, au promise prime uriase in cazul in care obtin victoria.

Astfel, in cazul unei victorii a campioanei, fiecare titular ar urma sa incaseze 14 mii de euro, atat cat au primit si pentru succesul de la Roma. De partea cealalta, in cazul unui succes al gruparii antrenate de Marius Lacarus, fiecare titular ar urma sa primeasca aproximativ 8 mii de euro.

Saptamana viitoare, Liga Campionilor

Saptamana ce urmeaza, ambele echipe vor disputa meciuri in etapa a II-a a grupelor Ligii Campionilor.

Clujenii vor juca, pe teren propriu, cu Chelsea, in timp ce Steaua se va deplasa in Italia, pentru a juca cu echipa la care evolueaza si Adrian Mutu, AC Fiorentina.

Sezonul trecut s-au inregistrat urmatoarele rezultate: CFR Cluj - Steaua 0-0 si Steaua - CFR Cluj 3-1.

Daca Trombetta n-are mari probleme cu jucatorii accidentati, avandu-i doar pe Minteuan si Peralta indisponibili, nu acelasi lucru s-ar putea spune si de Marius Lacatus. "Fiara" nu va putea conta in partida de vineri seara pe trei "piese" importante, capitanul Mirel Radoi, Emeghara si Ovidiu Petre, toti in recuperare dupa accidentari.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Stancioiu - Tony, Cadu, Galiassi, Alvaro Pereira - Dani, Muresan - Dubarbier, Trica, Culio - Yssouf Kone;

Antrenor: Maurizio Trombetta;

Steaua: Zapata - Ogararu, Ghionea, Goian, Marin - Lovin, Tiago - Nicolita, Dayro Moreno, Semedo - Arthuro;

Antrenor: Marius Lacatus;

Intalnirea dintre CFR Cluj si Steaua, din cadrul etapei a IX-a a Ligii I, va avea loc vineri, de la ora 20:45, in Gruia. Partida va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul nostru.

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Octavian Vintilă a murit. Imagini rare cu marele comentator sportiv în avionul în care Lăcătuș fuma și Ilie Dumitrescu era cu prima soție VIDEO
Octavian Vintilă a murit. Imagini rare cu marele comentator sportiv în avionul în care Lăcătuș fuma și Ilie Dumitrescu era cu prima soție VIDEO
Octavian Vintilă a murit la vârsta de 85 de ani. Ar fi împlinit 86 de ani în luna iunie. Octavian Vintilă a fost comentator sportiv, dar și fost sportiv de performanță. Născut la...
#Steaua, #CFR Cluj, #Liga I, #avancronica , #Liga I