CFR Cluj a pus o mana pe titlu in "piscina" de la Mioveni

Marti, 15 Mai 2012, ora 23:42
4042 citiri
CFR Cluj a pus o mana pe titlu in "piscina" de la Mioveni

CFR Cluj a facut un mare pas catre titlul de campioana a Romanei. Ardelenii au castugat meciul cu CS Mioveni, scor 5-0, pe un stadion ce a semanat mai mult cu o piscina din cauza ploii care a cazut marti in Romania.

Intalnirea de la Mioveni a stat sub amenintarea amanarii cateva ore, insa, pana la urma, arbitrul Robert Dumitru a iesit pe teren.

Cum acesta nu corespundea, a hotarat sa acorde 15 minute suplimentare organizatorilor pentru a scoate apa de pe suprafata de joc. Meciul a inceput cu o intarziere de un sfert de ora, insa cu aceeasi stare jalnica a gazonului.

In prima parte a intalnirii, gazdele de la Mioveni s-au tinut tare, avand si avantajul terenului greu, teren pe care polo se putea juca mult mai bine decat fotbalul.

Grecul Kapetanos a fost omul providential pentru CFR si de aceasta data, atacantul deschizand scorul in minutul 29, cu o lovitura de cap. Imediat dupa reluarea jocului, Iordache si Cobrea au gafat ca doi amatori si l-au lasat pe Sougou in fata portii goale, scorul ajungand astfel 0-2. Kapetanos a linistit pe toata lumea in finalul primei reprize, reusind "dubla" cu o noua lovitura de cap.

In partea secunda, Maftei a dus scorul la 4-0 cu o reluare simpla, din 6 metri, iar Sougou si-a trecut si el in cont o "dubla" transformand o lovitura de la 11 metri obtinuta de Nicoara.

In urma acestui rezultat, CFR a revenit pe primul loc al clasamentului Ligii 1, cu 3 puncte in fata celor de la FC Vaslui, care vor juca miercuri la Galati.

Echipele de start:

Mioveni: Cobrea - Voicu, Stoica, Iordache, Olteanu - Baicu, Naidin, Nastasie, Cosereanu - Enache, Sandulescu.

Rezerve: Popescu, Barbu, Craciun, Miulescu, Voiculet, Neaga, Ayza. Antrenor: Constantin Stancu.

CFR Cluj: Beto - Nuno Diego, Maftei, Piccolo, Panin - Rui Pedro, Godemeche, Muresan, Nicoara - Sougou, Kapetanos.

Rezerve: Stancioiu, Lionn, Sare, De zerbi, Bastos, Hora, Vranjes. Antrenor: Ioan Andone.

M.D.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#CFR Cluj CS Mioveni rezultat, #stadion inundat Mioveni, #CFR Cluj campioana Liga 1, #rezultate Liga 1 , #Liga I