CFR Cluj poate pierde campionatul la "masa verde"

Miercuri, 09 Mai 2012, ora 09:07
5306 citiri
CFR Cluj poate pierde campionatul la "masa verde"

Scandalul de Cluj i-ar putea costa pe cei de la CFR chiar titlul de campioana de care pareau ca erau extrem de aproape.

Derbiul Clujului, dintre Universitatea si CFR, a fost oprit in minutul 27, dupa o bataie generala in tunelul de acces spre vestiare.

In acest moment, situatia este oarecum confuza, asta pentru ca nu se stie cu certitudine motivul pentru care partida a fost oprita. Supervizorul derbiului, Alexandru Boc, a dat totusi un indiciu care ii face pe cei de la CFR sa tremure.

"Tudor a zis ca trebuia sa elimine cate cinci jucatori de la fiecare echipa. Cazul va ajunge la Comisia de Disciplina, meciul e incheiat definitiv", a precizat Boc la finalul partidei.

Daca afirmatia supervizorului Boc este reala, si nu are nici un motiv sa nu fie, atunci, foarte probabil, CFR Cluj si Universitatea Cluj vor pierde meciul cu 3-0 pentru ca au avut cate 6 fotbalisti eliminati.

Oficialii explica suspendarea meciului de la Cluj

In acest caz, "feroviarii" ar ramane cu 61 de puncte in clasament, putand fi egalati de FC Vaslui daca moldovenii lui Porumboiu vor castiga disputa cu Pandurii.

Totusi, exista posibilitatea ca CFR sa castige chiar la "masa verde" cu 3-0, daca, in raportul de arbitraj, Alexandru Tudor a scris ca a oprit meciul din cauza problemelor organizatorice care amenintau integritatea fizica a fotbalistilor.

Bornescu explica de ce a sarit sa-l bata pe Cadu

Oficialii sunt in "ceata"

Oficialii celor doua echipe erau "in ceata" dupa fluierul de final al lui Alexandru Tudor. Atat cei de la "U", cat si cei de la CFR, sunt convinsi ca vor castiga la "masa verde".

Pana vineri, atunci cand Comisia de Disciplina a Ligii va judeca acest caz, vor continua, cu siguranta, disputele pe tema derbiului de la Cluj, fiecare parte sustinand ca dreptatea este de partea ei.

M.D.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#CFR Cluj titlu masa verde, #Universitatea Cluj CFR Cluj bataie, #Universitatea Cluj CFR Cluj meci intrerupt , #Liga I