CFR Cluj, umilita de Sportul Studentesc

Vineri, 20 August 2010, ora 19:47
2904 citiri
CFR Cluj, umilita de Sportul Studentesc

Campioana Romaniei, CFR Cluj, a pierdut la scor de neprezentare partida disputata vineri in deplasare cu nou-promovata Sportul Studentesc.

Amenintat cu demiterea din cauza startului slab de sezon, Andrea Mandorlini n-a gasit formula castigatoare, elevii sai fiind depasiti clar de dezinvoltura studentilor din Regie.

Sportul a deschis scorul in minutul 22, Tiberiu Balan profitand de o gafa de proportii din apararea CFR-ului pentru a modifica pentru prima oara tabela.

In minutul 28 s-a consemnat si cea mai mare eroare de arbitraj a partidei, Culio fiind iertat de o eliminare de arbitrul Radu Petrescu dupa ce a calcat un adversar.

Gafa arbitrului Radu Petrescu l-a scos din sarite pe antrenorul Tibor Selymes, care a intrat in teren pentru a protesta. Tehnicianul studentilor a fost trimis imediat in tribune.

Gazdele si-au dublat avantajul la 14 minute de la reluare. Dacian Varga a sutat puternic in transversala, iar balonul a ricosat la Balan, care a inscris cu o lovitura de cap din fata portii.

Sportul a inscris din nou dupa numai trei minute, consfintind umilirea campioanei Romaniei, gratie loviturii libere de la 20 de metri executata perfect de Patrascu.

"Feroviarii" si-au pierdut rabdarea dupa incasarea celui de-al doilea gol si au ramas in 9 oameni in decurs de numai opt minute. Traore a parasit terenul in minutul 69, dupa o intrare criminala, in timp ce Cadu a fost eliminat in minutul 77 pentru o interventie in pozitie de ultim aparator.

Clujenii au fost iertati de inca un cartonas rosu cu doua minute inainte de final, cand Nunmo Claro l-a faultat in careu pe Curelea.

Partida s-a incheiat cu o ratare de zile mari a studentilor, Ferfelea sutand peste poarta goala dupa ce l-a driblat pe goalkeeperul formatiei din Gruia.

Victoria de vineri seara aduce echipei lui Selymes un total de sase puncte, in timp ce campioana din sezonul trecut ramane cu numai cinci puncte acumulate in tot atatea partide.

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#CFR umilita Sportul, #sportul studentesc, #CFR Cluj, #rezultate Liga I , #Liga I