Sorin Cartu, despre meciul CFR - Bayern

Marti, 02 Noiembrie 2010, ora 19:25
1629 citiri
Sorin Cartu, despre meciul CFR - Bayern

Antrenorul echipei CFR Cluj, Sorin Cartu, a prefatat partida de miercuri seara cu Bayern Munchen, din grupele Ligii Campionilor.

"Fata de meciul tur nu sunt mai multe absente in tabara lor. Mai mult, acum au revenit Demichelis si Van Buyten, deci sunt mai puternici. E vicecampioana Europei, e un lucru normal sa porneasca favorita. Astia 15 jucatori care lipsesc sunt de la juniori sau de la echipa de amatori, cumva? Sunt 15 jucatori din lotul primei echipe, oameni de baza la echipele lor nationale, fie ca e vorba de Ucraina, Belgia sau Germania. Cei 15 jucatori deplasati la Cluj sunt 15 titulari ai lui Bayern.

Bayern e o echipa care se bazeaza pe o posesie zdrobitoare. Tot timpul au fost superiori adversarilor din acest punct de vedere, indiferent ca vorbim de finala Ligii Campionilor sau de un meci de campionat. Meciul de maine seara (n.r. - miercuri seara) depinde de foarte multe, de ce replica ne va oferi adversarul. E greu sa prevezi ce va face Bayern maine seara.

Noi si la Munchen ne-am propus sa scoatem un rezultat bun, dar a fost exprimarea care a fost. In grupa sunt trei echipe care au sanse la calificarea in faza urmatoare: noi, Roma si Basel. E prematur sa vorbesc despre ce rezultat mi-as dori in cealalta partida", a spus Cirtu, care a adaugat: "Probabil ca voi veni imbracat la costum, pentru ca asa e moda.", a declarat Cartu la conferinta de presa.

Meciul CFR Cluj - Bayern Munchen, din cadrul etapei a patra a grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, la ora 21.45, si va fi transmis in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Neluțu Varga a dat cărțile pe față. A spus motivul real al aducerii lui Petrescu
Dan Petrescu vine la CFR Cluj, dar doar după terminarea campionatului. În următoarele 6 etape din play-off, la CFR Cluj vor fi antrenori interimarii Ovidiu Hoban (41 de ani) și Francisc Dican...
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
#Sorin Cartu, #CFR Cluj, #CFR Bayern Liga Campionilor , #Sorin Cartu
Comentarii
Poza LORENZON
LORENZON
rank 1
SIMPATIC, SORIN CARTU