Accidentare misterioasa pentru Tucudean: Leziune musculara sau probleme la inima?

Marti, 30 Aprilie 2019, ora 10:53
6673 citiri
Accidentare misterioasa pentru Tucudean: Leziune musculara sau probleme la inima?
Foto: Hepta.ro

George Tucudean a suferit o accidentare misterioasa, el fiind scos din lotul celor de la CFR Cluj cu o zi inaintea meciului cu Viitorul, dupa ce a acuzat probleme medicale.

Natura acestor probleme este insa un mister, informatiile pe surse si declaratiile oficiale fiind contradictorii.

Astfel, posturile TV de sport sustin ca atacantul a simtit dureri in zona inimii si a decis sa renunte la antrenamente pana cand va fi consultat, iar medicii la care a mers i-au recomandat repaos total.

La nivel oficial, Dan Petrescu sustine ca jucatorul sau nu are decat o leziune musculara si de aceea nu l-a putut utiliza.

"Nu vreau sa va imaginati prin ce am trecut cand am aflat ca George Tucudean nu poate juca astazi. A fost o lovitura pentru mine, s-a accidentat cel mai bun jucator din Romania, A avut o problema musculara. Speram sa fie doar o leziune usoara, dar nu cred ca va putea evolua cu Astra. Pregatisem meciul toata saptamana cu golgeterul acolo, apoi a trebuit sa schimb tot", a spus Petrescu dupa meciul cu Viitorul.

Problema este ca exact acelasi discurs l-au avut cei de la CFR si in urma cu o luna.

Si atunci Tucudean a parasit lotul, la nivel oficial s-a dat vina pe o leziune musculara, insa in realitate jucatorul a mers la Viena pentru a fi operat la inima.

Afectiunea de care suferea atacantul nu era una serioasa, cel putin din ce spune chiar el, insa si asa a considerat ca trebuie sa se opereze in plin campionat si nu sa astepte pana la finalul sezonului.

"Erau doar batai in plus care nu mareau pulsul, nu provocau palpitatii sau alte lucruri. Am jucat 4 luni, daca erau periculoase, la cati doctori am fost, ma oprea unul. Daca eram om normal, la ce am avut eu, ma trimiteau acasa si imi spuneau sa stau linistit. Fiind sportiv de performanta au zis ca merita sa le fac pentru ca ma pot innebuni. E clar ca in cap iti trec foarte multe ganduri si pani la urma sanatatea e cea mai importanta, dar medicina a evoluat asa mult si uite ca s-au rezolvat foarte usor", a explicat Tucudean dupa operatie.

Fara golgheterul sau, CFR Cluj a trecut de Viitorul cu scorul de 3-1 si se pregateste de al doilea titlu consecutiv in Liga 1.

M.D.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Tucudean probleme inima, #Tucudean operat inima, #George Tucudean CFR accidentare , #stiri CFR Cluj
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
R
RASPUTEA
rank 1