Avancronica intalnirii CFR Cluj - Bordeaux

Marti, 04 Noiembrie 2008, ora 07:35
1580 citiri
Avancronica intalnirii CFR Cluj - Bordeaux

CFR Cluj va intalni marti, de la ora 21:45, gruparea franceza Girondins Bordeaux, intr-un meci din cadrul etapei a IV-a a Grupei A a Ligii Campionilor.

Va fi poate cea mai importanta partida a clujenilor, care nu-si permit sa piarda, asta daca mai vor sa spere la calificarea in optimile de finala ale Ligii.

O victorie in meciul de marti seara, cumulata cu un succes al lui Chelsea in meciul cu AS Roma, i-ar face pe clujeni favoriti la calificarea in urmatoarea faza a celei mai importante competitii europene intercluburi.

CFR-istii sunt constienti de importanta acestei dispute, fiind constienti ca presiunea este mai mare in tabara lor decat in cea a adversarilor.

Declaratia zilei a oferit-o, cu siguranta, presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, care a spus ca vrea sa castige marti seara la fel cum a facut-o Bordeaux in urma cu doua saptamani, printr-un autogol.

De partea cealalalt, Blac a spus ca echipa sa a pregatit meciul foarte intens, el asteptandu-se ca echipa care a castigat titlul in Romania in sezonul trecut sa atace de la inceput.

In aceasta intalnire, Maurizio Trombetta nu-i va putea folosi pe Andre Leao, Diego Ruiz, Minteuan si Didi (accidentati), dar nici pe Eugen Trica, suspendat. In tabara adversa, Blanc nu-o va avea la dispozitie pe Rame si Ducasse, ambii accidentati.

Echipele probabile:

CFR CLUJ: Stancioiu - Tony, Cadu, Galiassi, Alvaro Pereira - Dani, Muresan - Dubarbier, Peralta, Culio - Yssouf Kone;

Antrenor: Maurizio Trombetta.

GIRONDINS BORDEAUX: Valverde - Chalme, Planus, Diawara, Jurietti - Fernando, Diarra - Bellion, Wendel, Gourcuff - Cavenaghi;

Antrenor: Laurent Blanc.

Arbitru: Massimo Busacca (Elvetia)

Arbitri asistenti: Matthias Arnet si Francesco Buragina (Elvetia)

Arbitru de rezerva: Sascha Kever (Elvetia)

Delegat UEFA: Pekka Hamalainen (Finlanda)

Observator UEFA: Christer Fallstrom (Suedia)

Intalnirea se va disputa in "Gruia" si va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#avancronica, #CFR Cluj, #Bordeaux, #Liga Campionilor , #stiri CFR Cluj