Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Becali, antrenor la meciul cu CFR

Luni, 25 Februarie 2008, ora 07:00
2314 citiri
Becali, antrenor la meciul cu CFR

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat duminica seara, la Fanatik Show, ca nu poate sta pe bara la partida cu CFR-ul si se va implica in jocul echipei, deoarece nu vede alta sansa la o victorie.

"Ma voi implica in meciul cu CFR-ul, daca nu ma implic, se alege praful. Lacatus nu va fi schimbat pana la finalul campionatului, orice s-ar intampla. Ce facem acum, pierdem un meci - doua si schimbam antrenorul? Oricum, nu va mai fi ce a fost, nu va mai fi increderea aia maxima, nu mai am increderea aia in el, trebuie sa mi-o recastige. Daca nu ma implic in meciul cu CFR-ul, ca sa bata Steaua cu 3-0, o sa piarda cu 2-1. Asa s-a intamplat intotdeauna cand am stat cuminte si nu m-am bagat, cum am venit eu s-a revitalizat echipa. Asa a fost si cu Olaroiu. O sa castigam toate cele 14 meciuri ramase. O sa discut cu Lacatus de echipa, cum sa faca ce vrea? Daca face ce vrea, n-ati vazut ce se intampla? Conteaza sa ne consultam cu toti si sa castige Steaua meciuri", a declarat Becali.

Referitor la partida cu Poli Iasi, finantatorul a spus ca nu este suparat pe Nicolita, in ciuda autogolului.

"Sunt dezamagit de jocul cu Iasiul. Nu sunt suparat pe Banel. Ce vina are el? Atat a putut. Iasiul a intrat pe teren cu determinare si asta trebuia sa faca si Steaua. Ati vazut CFR-ul cum a intrat duminica seara, asa trebuie sa jucam si noi. Asta e primul meci si nu ma pot pronunta, dar nu asta e Steaua pe care o vreau eu. Daca jucam asa, adio titlu", a incheiat Becali.

Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#Becali, #Steaua, #declaratie, #CFR, #Cluj, #poli, #Iasi , #stiri CFR Cluj