Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Becali: "Dica ar putea ajunge la CFR Cluj"

Luni, 12 Mai 2008, ora 22:35
2514 citiri
Becali: "Dica ar putea ajunge la CFR Cluj"

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a dezvaluit, luni seara, ca atacantul Nicolae Dica ar putea fi vandut la CFR Cluj.

"Am vorbit la telefon cu Iuliu Muresan, mi-a spus ca il vrea pe Dica si i-am zis sa trimita o oferta, iar daca ne convine il cedam pe Dica la Cluj. Eu vreau 3 milioane de euro in schimbul lui Dica, dar i-am zis ca daca mi-i da pe Fabbiani si Semedo la schimb batem palma. Mi-a spus ca nu putem face un transfer prin telefon si ca o sa ne intalnim miercuri cand are el drum in Bucuresti, sa discutam la o cafea", a dezvaluit Becali la Special.

Nicolae Dica (28 de ani) a venit la Steaua in iarna anului 2004, de la FC Arges, contra sumei de 250.000 euro. In acest sezon al Ligii I, Dica a marcat 9 goluri.

La capitolul veniri, Becali a spus ca e posibil ca mijlocasul ofensiv Nikolay Dimitrov de la Levski Sofia, pe care Adrian Ilie l-a urmarit la meciul cu CSKA Sofia, sa fie adus.

"A fost Adrian Ilie sa il vada, suntem in negocieri pentru el, mi-a zis ca i-a placut. Si Giovanni a fost in Bulgaria pentru a ii negocia salariul lui Florentin Petre si mi-a spus si el ca e un jucator bun", a mai spus Becali.

Nikolay Dimitrov are 20 de ani, evolueaza ca mijlocas ofensiv si joaca pentru Levski Sofia. In sezonul recent incheiat, tanarul mijlocas a jucat 46 de meciuri si a marcat 13 goluri.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Dica, #CFR Cluj, #Becali, #Semedo, #fabbiani, #Dimitrov , #stiri CFR Cluj