Bud, devastat de decizia lui Mandorlini: Are ceva cu mine

Joi, 02 Septembrie 2010, ora 15:42
1931 citiri
Bud, devastat de decizia lui Mandorlini: Are ceva cu mine

Cristi Bud, atacantul celor de la CFR Cluj, nu crede nici acum ca nu va evolua in grupele Ligii Campionilor. Fotbalistul sustine ca antrenorul Andrea Mandorlini nu l-a trecut pe lista UEFA deoarece are ceva personal cu el.

Intr-un interviu acordat celor de la Adevarul, Bud recunoaste ca a avut cateva contre cu tehnicianul in trecut, insa sustine ca nu s-a pus problema unei dispute mai dura.

"Traversez niste clipe de cosmar, nu-mi vine sa cred ce mi s-a intamplat. Am marcat goluri anul trecut, mi-am ajutat echipa sa castige campionatul, eram unul dintre oamenii de baza ai echipei si uite in ce situatie am ajuns. Sunt foarte trist, nu am cum sa ascund asta, visam cu ochii deschisi la meciurile din liga, dar totul s-a naruit. Chiar nu stiu cum sa-mi explic, nu gasesc cuvinte. Nu stiu cum nu am prins lista, dar ai vazut si tu ca nu sunt pe ea. Nici nu am apucat sa vorbesc cu Mandorlini, el e plecat in Italia si nu am putut sa discut ieri cu el. Oricum, astept sa se intoarca sa povestim, dar nu se mai poate schimba nimic.

Nu pot sa spun ca m-am certat eu cu Mandorlini. Recunosc, am avut niste discutii la un moment dat, dar nu a fost vorba de cearta. Au fost cateva vorbe intre noi si poate de acolo a pornit totul, dar nimic iesit din comun. Eu nu am absolut nimic cu el, l-am respectat si il respect in continuare, dar el are ceva cu mine. Pur si simplu cred ca nu-i place de mine si de asta m-a lasat pe dinafara. Ce mai pot sa fac eu acum?", a spus Bud.

CFR Cluj a trimis miercuri la UEFA lista jucatorilor care pot evolua in grupele Ligii Campionilor, iar pe aceasta nu a fost trecut si Cristi Bud, atacant de baza in sezonul trecut.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Bud devastat decizie Mandorlini, #Bud lot CFR Cluj, #lot CFR Cluj Liga Campionilor , #stiri CFR Cluj