CFR Cluj, invinsa de Poli Iasi

Sambata, 22 Martie 2008, ora 22:43
3203 citiri
CFR Cluj, invinsa de Poli Iasi

Poli Stiinta Iasi a invins sambata seara liderul campionatului, CFR Cluj, cu scorul de 1 - 0, in cadrul partidei din etapa a 25-a a campionatului intern, disputata pe stadionul Emil Alexandrescu.

Elevii lui Ioan Andone au inceput partida calm si siguri pe victorie, dar spre mijlocul primei reprize, semnele au inceput sa apara iar in jocul clujenilor nu se mai lega nimic, scorul ramanand alb la pauza.

Repriza secunda i-a gasit pe ieseni in atac, iar sansa meciului pana in acel moment a fost irosita de slovenul Bersnjak, care a reluat cu capul din 7 metri dupa centrarea lui Paraulo, mingea trecand milimetric de poarta lui Hirschfeld.

Surpriza a venit abia in minutul 72, atunci cand gazdele au obtinut un penalty destul de usor, acordat la o cadere a aceluiasi Bersnjak, transformat de Cristea: 1-0 pentru Iasi.

Dupa transformarea loviturii de la 11 metri, elevii lui Ioan Andone s-au aruncat in atac, iar Trica a vazut cartonasul galben, punandu-i astfel jucatorului "paie pe foc". A urmat o intrerupere a meciului in care Andone a vrut sa isi scoata echipa de pe teren, iar Trica le-a facut semn coechipierilor sa mearga la vestiare, dar spritele s-au calmat, tehnicianul a fost trimis in tribune, iar meciul s-a reluat.

Dupa doar 2 minute, jocul a scapat din nou din mana arbitrului, iar dupa un fault evident al lui Sandberg asupra lui Cristea, clujenii au protestat, iar Trica si Cristea au vazut cartonasul rosu.

O victorie a iesenilor care ar putea indeparta CFR-ul de titlu, dat fiind faptul ca Steaua ar putea castiga partida cu Rapid "la masa verde", iar astfel s-ar apropia la 6 puncte de clujeni, iar in cazul unei victorii in partida de duminica seara din Ghencea in fata UTA-ei, elevii lui Marius Lacatus ar fi doar la 3 puncte in spatele liderului.

Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#poli, #Iasi, #CFR, #Cluj, #rezultat, #etapa, #25, #Steaua, #campionat, #clasament , #stiri CFR Cluj