Continua razboiul murdar de la Cluj: Retardatii va multumesc pentru fair-play

Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 13:51
1657 citiri
Continua razboiul murdar de la Cluj: Retardatii va multumesc pentru fair-play

Dupa ce conducerea clubului CFR Cluj a publicat pe site-ul oficial un comunicat in care anunta ca, in cele din urma, va oferi acreditari unui site de suporteri ai Universitatii Cluj, acestia din urma au refuzat oferta.

Iata comunicatul suporterilor:

"In viata daca esti barbat trebuie sa fi pana la capat. Raspunsul dat de clubul din deal este tardiv, acreditarile vor ramane acolo unde sunt si acum.

Ofiterul de presa ar trebui sa stie ca retardul este o boala cu care te nasti sau o iei la nastere, pe cand nesimtirea o dobandesti in timpul vietii. In cazul de fata sunt bucuros ca sunt retardat.

Raspunsul nostru oficial catre clubul Dumneavoastra este urmatorul: Va multumim pentru cele 4 acreditari, dar cei care urmau sa transmita meciul si sa faca fotografii isi vor practica meseria (hobby-ul) si fara ele. Retardati nu ne-ati facut doar pe noi 4, "aparent oameni normali", ci si pe toti suporterii Universitatii, pentru ca acest site ii reprezinta pe cei mai multi dintre ei. Din respect pentru ei, dar si din respect pentru cei care chiar sufera din cauza unei boli mintale, am decis sa refuzam, cu fair-play, acreditarile.

Desi, daca ma gandesc mai bine, aveti dreptate. Intr-un stat roman corupt, de care nu suntem mandri, doar niste retarzi ar cheltui din buzunar ca sa pastreze un site independent. Trebuie sa fii dobitoc sa nu accepti nici macar un pahar de apa de la clubul pe care il iubesti. Nu mai vorbim de bilete si invitatii gratis, deplasari platite sau pachete cu hrana rece... De asemenea, numai niste idioti ar merge sa doneze sange pentru ca unii suporteri care nu-si permit pretul exorbitant al biletelor Dumneavoastra sa poata sa-si incurajeze Echipa.

Vom fi prezenti sambata pe stadionul Dumneavoastra si ne vom face meseria. Asa cum putem si cum ne pricepem. Pentru ca viata asta tinem cu "U"."

Miercuri, suporterii Universitatii Cluj au fost jigniti de ofiterul de presa al clubului CFR Cluj, Tudor Pop, dupa ce administartorii unui site dedicat "sepcilor rosii" au solicitat acreditari la derbiul programat sambata.

C.F.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#razboi CFR U Cluj, #derbi CFR U Cluj, #bilete CFR U , #stiri CFR Cluj
Comentarii
Poza deniutz333
deniutz333
rank 2
banalitati ce au loc si intr-o familie