DIICOT si Garda Financiara, control la CFR Cluj!

Miercuri, 14 Noiembrie 2012, ora 20:53
3213 citiri
DIICOT si Garda Financiara, control la CFR Cluj!

Procurori din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), insotiti de inspectori ai Garzii Financiare, au descins, miercuri, la sediul clubului CFR Cluj.

Oamenii legii ar investiga documentele referitoare la transferurile a doi jucatori, Lacina Traore, plecat in iarna lui 2011 la Kuban Krasnodar, si Mikael Dorsin, plecat in 2008 la Rosenborg.

Potrivit site-ului Stiri de Cluj, pe langa cele doua transferuri, procurorii DIICOT si inspectorii de la Garda Financiara s-au mai interesat despre o serie de transferuri bancare facute de clubul din Gruia catre conturile anumitor offshore-uri din Insulele Seychelles.

De asemenea, ar mai fi investigate si unele imprumuturi acordate de patronul Arpad Paszkany clubului.

"Nu stiu sa fi fost vreun control la club. Pot sa va spun ca in relatia cu rusii de la Kuban Krasnodar am pierdut bani. Ei l-au revandut pe Lacina Traore mai departe catre Anji si nu ne-au mai platit niciun ban. Noi avem o cota de 10% din revanzarea lui, dar rusii au declarat o suma mai mica decat cea cu care l-au cumparat de la noi si nu mai erau obligati sa ne achite nimic. Suma reala a transferului este mult mai mare, dar nu avem cum sa ii obligam sa recunoasca acest lucru", a explicat presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, mentioneaza sursa citata.

Tot miercuri, procurorii DIICOT au luat cu asalt sediile cluburilor Universitatea Cluj si Petrolul, ei demarand o actiune referitoare la 12 transferuri de jucatori efectuate in vara intre cele doua formatii.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#DIICOT ancheta CFR Cluj, #ancheta transferuri CFR Cluj, #DIICOT Garda Financiara CFR Cluj , #stiri CFR Cluj