Dusan Uhrin dezvaluie motivele despartirii de CFR

Marti, 21 Aprilie 2009, ora 07:37
2232 citiri
Dusan Uhrin dezvaluie motivele despartirii de CFR

Tehnicianul ceh a dezvaluit motivele pentru care a fost demis de pe banca tehnica a campioanei Romaniei, CFR Cluj.

"Prima problema este ca am fost demis (rade). Cred ca am fost demis pentru ca m-am dus la domnul Muresan si i-am spus mereu care sunt problemele echipei, pentru ca erau foarte multe, dar niciodata nu s-a rezolvat nimic. Nu se mai putea continua asa.

Cu jucatorii n-am avut probleme. M-a deranjat doar ca unii nu sunt profesionisti si cereau lucruri care ma lasau fara cuvinte. Cadu m-a intrebat foarte linistit de ce nu poate sa fumeze in camera. Ii explicam ca asa ceva este inadmisibil si apoi ma intreba de ce nu pot sta mai mult de ora 23:00 in discoteca, atunci cand a doua zi au antrenament. Ce puteam sa ii mai raspund? A fost chiar foarte surprins cand i-am interzis sa vina dupa acea ora acasa.

Este un grup de jucatori care sunt la CFR doar pentru bani si care nu simt nimic pentru acel club. Vor sa mearga in Champions League doar pentru ei.", a declarat Uhrin pentru Gazeta Sporturilor.

Dusan Uhrin Jr. a fost demis de gruparea CFR Cluj pe 5 aprilie si inlocuit cu portughezul Antonio Conceicao.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Dusan Uhrin Jr, #CFR Cluj , #stiri CFR Cluj