Edi Iordanescu explica de ce a fost dat afara de la CFR Cluj dupa 3 meciuri

Vineri, 27 Iulie 2018, ora 12:13
12596 citiri
Edi Iordanescu explica de ce a fost dat afara de la CFR Cluj dupa 3 meciuri
Foto: Hepta.ro

Edi Iordanescu a incercat sa explice de ce a fost dat afara de la CFR Cluj dupa numai trei meciuri.

Tehnicianul spune ca latura sportiva nu a contat in aceasta decizie, confirmand informatiile despre disputa din interiorul conducerii clubului.

Mai mult, a spus si ca, la un moment dat, patronul a revenit asupra deciziei demiterii, la insistentele jucatorilor, numai ca el a refuzat sa revina dupa ce a fost anuntat ca e demis.

"E naiv cine crede ca latura sportiva a stat la baza plecarii mele de la CFR. Nu poti pleca dupa 3 jocuri de la o echipa, din care unul a reprezentat castigarea unui trofeu pe terenul Craiovei.

Am fost in locul potrivit (un club cu multa istorie in spate) la momentul nepotrivit. Am venit alaturi de niste oameni si am plecat impreuna. Sunt cei care m-au dorit si adus la echipa si care pana la urma au produs performanta pentru CFR. Un campionat si o super-cupa reprezinta performanta. Le multumesc pt sprijinul neconditionat! M-a bucurat si onorat gestul jucatorilor, initiativa lor de solidaritate. Sunt jucatori valorosi pentru care am venit pana la urma. Am crezut mereu in ei si sunt sigur ca vor performa la cel mai bun nivel. Le voi tine pumnii mereu. Insa ei au inteles ca personalitatea mea nu m-a lasat sa ma intorc. E adevarat ca m-a sunat patronul si mi-a spus ca doreste sa raman, ca nu mai este de acord cu rezilierea, a venit si la stadion sa vorbim, insa era greu sa mai continui. Am avut o discutie finala complexa cu dansul si cred ca ne-am despartit in relatii mai mult decat normale", a transmis Iordanescu pe un site de socializare.

In continuare, antrenorul a negat informatiile legate de un scandal pe care l-ar fi avut cu argentinianul Culio si de la care ar fi plecat toate problemele lui de la Cluj.

"Informatia legata de Culio e o intoxicare majora, venita de la cineva care din asta traieste probabil. Sa dezinformeze. Eu sunt sigur ca veti avea o reactie din partea lui Culio. Conflictul dintre el si Djokovic a fost unul izolat. Dupa antrenament. Paradoxal sunt si foarte buni prieteni. La o ora dupa eveniment se tineau de gat. Dupa acel incident l-am chemat pe Culio, am avut o discutie de peste 30 minute cu el, i-am explicat ce a gresit, pentru ca vina principala i-a apartinut, i-am comunicat ca o sa fie amendat si i-am solicitat sa isi ceara scuze in fata grupului. Lucru care s-a si intamplat.

A avut o pozitie extrem de profesionista si naturala. In plus daca cineva isi aminteste declaratia publica a lui Culio de dupa jocul de la Craiova, va intelege ca am dreptate. A fost un incident izolat intre 2 jucatori si singurul in perioada cat eu am fost la Cluj."

Edi Iordanescu a fost demis joi din functia de antrenor principal al lui CFR Cluj, dupa numai trei jocuri pe banca tehnica.

In locul lui a fost adus portughezul Antonio Conceicao, un tehnician ce a mai antrenat campioana in alte doua mandate.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Edi Iordanescu demis CFR Cluj, #Iordanescu dat afara CFR Cluj, #CFR Cluj antrenor nou , #stiri CFR Cluj
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
Poza rubencano
rubencano
rank 1
la facut zidaru de culio in vestiare !