Mandorlini, ca Mourinho: Trebuia sa plec de la CFR dupa ce am castigat toate trofeele

Sambata, 18 Septembrie 2010, ora 16:52
642 citiri
Mandorlini, ca Mourinho: Trebuia sa plec de la CFR dupa ce am castigat toate trofeele

Fostul antrenor al CFR-ului, italianul Andrea Mandorlini, dat afara de la echipa chiar inaintea meciului de debut din Liga Campionilor, spune ca ar fi trebuit sa urmeze exemplul lui Jose Mourinho, care a plecat de la Inter dupa ce a castigat toate trofeele.

"In sase luni, din noiembrie pana in mai, am castigat titlul si cupa. La startul noului sezon am castigat si Supercupa Romaniei. Inceputul de campionat nu a fost tocmai perfect. In etapa a doua am castigat cu 2-0 (n.r. cu Victoria Branesti), iar in timpul conferintei de presa am primit un mesaj de la presedintele clubului in care mi s-a spus ca in urma cu doua sezoane, antrenorul de atunci (n.r. Ioan Andone) a fost schimbat dupa un debut asemanator.

Practic, am fost amenintat cu demisia. Acest lucru se intampla la sfarsitul lunii iulie - inceputul lunii august. Apoi a venit demiterea inaintea startului in Liga Campionilor, o lasitate, tinand cont ca el stia cat lucram si cat imi doream sa antrenez in Liga, iar la sfarsitul antrenamentului de duminica nu mi-a spus nimic.

Poate ca ar fi trebuit sa procedez ca Mourinho, care dupa ce a castigat tot cu Inter, a plecat de la echipa. Sunt multumit ca prin victoriile mele am adus clubului 20 de milioane de euro, o suma impresionanta pentru Romania.", a declarat Andrea Mandorlini pentru Tuttomercatoweb.

Andrea Mandorlini a preluat formatia CFR Cluj in noiembrie 2009, cand l-a inlocuit pe portughezul Antonio Conceicao.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Hagi "se alintă" după 5-1 cu CFR Cluj: "Mi-a crescut și mie credibilitatea"
Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat vineri seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 5-1, că jucătoriii săi au făcut o partidă perfectă. ”Un meci perfect. Tot ce am...
#Andrea Mandorlini, #CFR Cluj, #Jose Mourinho , #stiri CFR Cluj