Marian Rada: "Este o mare tampenie sa afirmi ca Rapid s-a predat la Cluj"

Luni, 14 Aprilie 2008, ora 16:18
964 citiri
Marian Rada: "Este o mare tampenie sa afirmi ca Rapid s-a predat la Cluj"

Antrenorul Rapidului, Marian Rada, a declarat, luni, ca echipa sa si-a aparat corect sansele impotriva lui CFR Cluj, insa a recunoscut ca formatia giulestena nu a avut forta ofensiva.

"Este o mare tampenie sa afirmi ca Rapid s-a predat la Cluj. Cu riscul de a parea poate deplasat, eu zic ca in prima repriza am dominat tactic jocul, ca asezare, si spun sincer ca am am sperat sa fructificam acest lucru dupa pauza", a declarat Marian Rada, pentru site-ul oficial al alb-visiniilor.

Tehnicianul rapidist a adaugat ca a fost deranjat de ineficienta elevilor sai: "Recunosc ca n-am avut forta ofensiva si asta ramane in sarcina noastra sa remediem pana la jocul urmator, pentru ca m-a deranjat ineficienta noastra. Aici, da, putem fi criticati, dar nu acuzati. Am si spus ca eram convins ca echipa care va da gol prima va si castiga, si asa a fost. Ne-am bulversat dupa primirea golului si n-am mai reusit sa ne mentinem in coordonatele gandite".

Rada a dezmintit faptul ca patronul Stelei, Gigi Becali, l-a sunat pe George Copos cerandu-i ca Buga si Grigorie sa fie introdusi pe teren: "Cat despre faptul ca un conducator al altei echipe ar fi dictat schimbarile facute de mine, pe langa faptul ca este o mare idiotenie, trebuie luata ca o calomnie, pentru care respectivul ar trebui chemat la Comisia de Disciplina. Asa cum pe noi ne-au tot convocat pe la comisii si ne-au sanctionat pentru declaratii asa-zis jignitoare, calomnioase, asa ar trebui procedat si acum. Daca factorii de raspundere vor sa mentina aceasta mult trambitata severitate, sa judece cu aceeasi masura pe toata lumea!".

Gigi Becali a declarat duminica seara, pentru Realitatea TV, ca i-a cerut lui George Copos ca Marian Rada sa-i introduca pe teren pe Mugurel Buga si Stefan Grigorie. "Cine voiai sa dea goluri? Burdujan si Boya? Eu l-am sunat pe Copos inainte de pauza si i-am zis sa ii bage pe Buga si Grigorie, dar nu m-a ascultat!", a afirmat Becali.

Partida CFR Cluj-Rapid, din etapa a 29-a a Ligii I, s-a disputat duminica si s-a incheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Gigi Becali, după 2-2 cu Rapid: "L-am scos din echipă că fuge de minge"
Gigi Becali, după 2-2 cu Rapid: "L-am scos din echipă că fuge de minge"
Gigi Becali și-a exprimat nemulțumirile după meciul cu Rapid. Pe de altă parte, patronul e satisfăcut că s-a mai făcut un pas spre titlu. În clasament, FCSB este lider, cu 45 de puncte,...
Vedeta Rapidului, Albion Rrahmani, pe lista unui club celebru din Germania. Ce altă echipă a fost refuzată de Rapid
Vedeta Rapidului, Albion Rrahmani, pe lista unui club celebru din Germania. Ce altă echipă a fost refuzată de Rapid
Albion Rrahmani este unul dintre jucătorii de bază ai Rapidului fiind un atacant în mare formă în acest sezon ân ciuda unei accidentări serioase. Kosovarul este dorit de un club mare din...
#Rapid, #CFR Cluj, #marian rada, #Gigi Becali , #stiri CFR Cluj