Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Paszkany da cartile pe fata: Iata ce se intampla la CFR Cluj

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 22:03
6202 citiri
Paszkany da cartile pe fata: Iata ce se intampla la CFR Cluj
Foto: Radio Sport Total FM

Omul de afaceri Arpad Paszkany a vorbit in premiera despre problemele grave de la CFR Cluj si despre negocierile esuate pe care le-a avut cu Stefan Gadola pentru cedarea tuturor actiunilor.

Arpad Paszkany a declarat, intr-un interviu acordat Stiri de Cluj, ca a cedat actiunile clubului CFR Cluj omului de afaceri Stefan Gadola inca din luna februarie, insa mai multe detalii stabilite la acel moment nu au fost indeplinite, motiv pentru care discutiile s-au reluat.

"Sunt reale aceste negocieri. Nici nu pot sa spun ca ar fi negocieri, ci practic eu am predat clubul la un numar de societati, dintre care face parte si grupul domnului Gadola. Cu asta am plecat de la club inca din februarie anul acesta, cu cesiunea actiunilor.

Am discutat si o preluare totala a pachetului de actiuni pentru ca nu am primit un raspuns final pentru chestiunea aceasta. Noi, cand am discutat atunci, am vorbit de o preluare pe 10 ani. Eu am predat actiunile la unele societati unde am si eu participatiune si am renuntat la orice beneficiu din societatile respective, pentru ca si partea mea sa fie data la club fara sa am vreo pretentie legata de aceasta chestiune. Asta pe de o parte. Si pe de alta parte am lasat actiunile dansilor ca sa managerieze clubul in continuare", a spus Paszkany.

CFR Cluj, la un pas de faliment: Gata, s-a terminat!

De asemenea, Paszkany a subliniat ca nu intentioneaza sa mai bage bani la CFR Cluj si a precizat ca problema falimentului nu exista in momentul de fata.

"Falimentul unei societati inseamna ca pasivul sa fie mai mare decat activul unei societati. Capitalul social subscris si varsat al CFR-ului este undeva la 25 - 27 de milioane de euro, valoarea lotului de jucatori, daca o luam dupa un calcul foarte sumar pe transfermarket este de 18 milioane de euro, si este un stadion cu o valoare de 28 de milioane de euro. Dupa buna mea stiinta datoriile, aici incluzand agentii de jucatori, jucatorii, cluburile, pentru ca la Fisc nu sunt datorii, sunt undeva la 3 milioane de euro, brut. Daca facem o socoteala, notiunea de faliment nu exista. Eu am renuntat la actiuni pe 10 ani. Nici nu votez, nici nu ma bag, dar nici sa nu mai imi ceara cineva sa dau ceva. Asta a fost intelegerea. Daca intre timp s-ar realiza un exit, atunci cei care au preluat clubul pe acesti 10 ani ar urma sa primeasca o prima si restul banilor ar urma sa fie impartiti actionarilor", a completat Paszkany.

In plus, Paszkany a mentionat ca nu crede ca jucatorii importanti de la CFR Cluj pot avea restante financiare de jumatate de an.

Jucatorii echipei CFR Cluj au fost anuntati, joi, de directorul executiv Razvan Zamfir ca isi pot cauta echipe deoarece negocierile dintre Paszkany si Gadola au esuat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Arpad Paszkany CFR Cluj, #datorii CFR Cluj, #faliment CFR Cluj , #stiri CFR Cluj