Rapidul a deschis o ancheta dupa meciul cu CFR

Vineri, 18 Aprilie 2008, ora 14:10
1337 citiri
Rapidul a deschis o ancheta dupa meciul cu CFR

Noul presedinte al clubului din Giulesti, Constantin Toma, a anuntat ca a deschis o ancheta interna privind partida cu CFR Cluj, in care jucatorii giulesteni au fost acuzati de non-combat, insa spune ca sigur nu a fost vorba de vreun aranjament.

"Mie nu mi s-a parut nimic suspect la meciul cu CFR si spun asta tinand cont ca am jucat in deplasare, impotriva unei echipe care se bate pentru titlu. Dar, pentru a elimina orice suspiciune, am cerut o ancheta interna. Constantin Zotta si Grigore Sichitiu vor analiza meciul si, daca se constata ca jucatorii nostri nu si-au aparat corect sansele, vom lua masuri", a declarat oficialul rapidist.

In timp ce pe de-o parte presedintele deschide anchete insa nu este sub nici o forma suspicios, antrenorul Marian Rada afirma ca rapidistii nu au avut nici un motiv sa castige in fata clujenilor, mentionand faptul ca nu doresc sa ajute Steaua la castigarea titlului si invocand perioada comunista.

"Era greu sa fim motivati sa castigam in fata clujenilor, cand stiau ca daca am fi batut, le-am fi facut un favor rivalilor stelisti. Rapidistii adevarati nu pot trece asa usor peste intamplarile din trecu. Toata lumea stie cum era inainte de 1989 cu Dinamo, Steaua, Victoria sau Scornicesti. Ar fi trist pentru fotbalul romanesc sa se repete istoria din urma cu 20 de ani. Oricum, stelistii nu merita sa castige campionatul. Daca nu castigau cu noi la masa verde, alta ar fi fost ierarhia in clasament", a declarat Rada.

Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Echipa Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Farul a deschis scorul în minutul 3, prin...
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
#CFR Cluj, #Rapid, #non combat, #ancheta, #toma, #rada , #stiri CFR Cluj