Sabau, dorit de CFR Cluj

Luni, 18 Mai 2009, ora 11:23
624 citiri
Sabau, dorit de CFR Cluj

CFR Cluj ar putea fi antrenata, din sezonul viitor, de actualul tehnician al gruparii Gloria Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau.

Oficialii gruparii din Gruia au mare incredere in Sabau, cu care au avut deja primele discutii, conform Evenimentul Zilei.

Chiar daca mai are contract cu Gloria Bistrita pana in 2010, "Nelutu" Sabau nu va fi oprit de oficialii bistritenilor. De altfel, presedintele Jean Padureanu a declarat recent ca ii va permite antrenorului in varsta de 41 de ani sa plece in cazul unei oferte mai bune.

"De Nelutu depinde daca va pleca. Eu am o intelegere cu el. Poate sta aici, la Bistrita, cat timp doreste. Daca vrea sa plece, trebuie doar sa-mi spuna", a spus Jean Padureanu.

Sezonul acesta, CFR Cluj a avut nu mai putin de patru antrenori: Ioan Andone, Maurizio Trombetta, Dusan Uhrin Jr. si, in prezent, pe Antonio Conceicao.

Ioan Ovidiu Sabau a mai antrenat in cariera sa pe Universitatea Cluj (2003) si Gaz Metan Medias (2005).

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#Ioan Ovidiu Sabau, #CFR Cluj, #gloria bistrita , #stiri CFR Cluj