Trica ii sfatuieste pe clujeni: Trombetta e cel mai bun antrenor

Vineri, 13 Noiembrie 2009, ora 17:27
768 citiri
Trica ii sfatuieste pe clujeni: Trombetta e cel mai bun antrenor

Fostul mijlocas al formatiei CFR Cluj, Eugen Trica, a declarat, vineri, ca Maurizio Trombetta este singurul antrenor care ar avea succes pe banca tehnica a gruparii ardelene, intrucat stie sa creeze o atmosfera placuta in vestiar.

"De Mandorlini nu stiu nimic, nu am auzit de el. Singurul dintre tehnicienii care au fost pe la CFR Cluj cu un mod de lucru placut este Trombetta. Daca l-ar pune pe el antrenor, ar fi atmosfera buna in vestiar", a spus Eugen Trica.

Mijlocasul Universitatii Craiova a comentat si situatia lui Antonio Conceicao, actualul antrenor al echipei CFR Cluj, care ar putea fi inlocuit de Andrea Mandorlini: "Conceicao trebuie sa inteleaga situatia de acum. El cum a venit la CFR Cluj in locul lui Uhrin? Acum i-a venit si lui randul, la Cluj asa este. Conceicao nu trebuie sa fie suparat, la CFR daca nu ai rezultate, esti dat afara. I-am spus sa nu se gandeasca ca imbatraneste la Cluj. Aici a fost si Andone, care a luat campionatul si Cupa, si tot a plecat. Nu stiu ce e mai important la CFR, jocul echipei sau trofeele cucerite, dar conteaza foarte mult parerea celor mari, a patronului mai ales".

Tehnicianul italian Andrea Mandorlini a declarat, joi, ca va veni in Romania pentru a negocia cu gruparea ardeleana: "Trebuie sa rezolv anumite probleme cu echipa Sassuolo. In 3-4 zile voi vedea exact ce voi face, si tot atunci voi veni in Romania pentru a discuta cu oficialii lui CFR Cluj".

Trica s-a referit si la meciul cu CFR Cluj, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei: "Craiova are prima sansa pentru ca joaca acasa, dar pentru a ne califica mai departe, trebuie sa jucam foarte, foarte bine. La fel de bine ca la meciul din returul campionatului trecut, cand Universitatea a invins cu 4-1. Daca nu vom evolua ca atunci, nu avem sanse sa ne calificam in semifinale".

In opinia mijlocasului alb-albastrilor, partida cu CFR Cluj poate fi momentul incetarii conflictului dintre Adrian Mititelu si fanii olteni: "Ma astept sa vina suporteri foarte multi la acest meci, pentru ca echipa care se va impune va deveni principala favorita la castigarea a trofeului. Nu ai cum sa pierzi la Craiova daca fanii vor umple stadionul si vor incuraja echipa cum stiu ei mai bine. De asemenea, un stadion plin poate fi gestul care sa-l determine pe domnul Mititelu sa renunte sa mai duca echipa la Turnu Severin. Echipa nu a jucat rau, a pierdut multe puncte din cauza ghinionului, e cea mai nedreapta clasare dintre toate echipele din Liga I".

Universitatea Craiova va intalni CFR Cluj, miercuri, de la ora 20:15, pe stadionul Ion Oblemenco, in sferturile Cupei Romaniei.

Altfel, Eugen Trica a vorbit si despre neconvocarea niciunui jucator de la Universitatea pentru amicalul de sambata, cu Polonia, ironizandu-l pe Razvan Lucescu pentru selectia facuta: "Costea si Prepelita trebuiau sa ajunga la nationala de acum 2-3 ani. Costea a si ajuns acolo pe vremea lui Piturca, dar acum e alt selectioner. Cei convocati pentru amicalul cu Polonia isi trag echipele de club dupa ei. Roman, de exemplu, da 3-4 goluri pe meci, Surdu, la fel. Fratii Costea au marcat aproape 20 de goluri in acest sezon, dar e prea putin pentru Razvan. Ei trebuie sa dea de acum inainte vreo sapte goluri pe meci, doar pentru a intra in vederile lui. Asta este, acesta este noul selectioner si trebuie sa ne conformam".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#eugen trica, #Andrea Mandorlini CFR Cluj, #antrenor CFR Cluj , #stiri CFR Cluj