Liga Campionilor: Grupa E - statistici si ponturi la pariurile online

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 13:12
1778 citiri
Liga Campionilor: Grupa E - statistici si ponturi la pariurile online
Foto: Facebook/ Tottenham Hotspur

Grupa E a Champions League este una foarte echilibrata, in care toate echipele au sanse de a se califica in sezonul de primavara al competitiei.

Echilibrul s-ar putea rupe in etapa a patra, o victorie a lui Monaco putand sa-i scoata din cursa pe rusii de la TSKA Moscova, asa cum si un succes al lui Tottenham in fata nemtilor de la Leverkusen i-ar cam exclude pe acestia din disputa pentru primavara Champions League.

Intalnirile din Grupa E se disputa miercuri 2 noiembrie de la ora 21:45.

Tottenham Hotspurs vs. Bayer Leverkusen

Tottenham ocupa locul 2 in grupa, cu o victorie cu 1-0 in fata celor de la TSKA Moscova, o remiza cu Bayer Leverkusen si o infrangere in fata lui Monaco. In competitia interna, Tottenham isi pastreaza recordul de invincibilitate, dar a picat pe locul 5 in urma ultimelor rezultate. Victoria cu City i-a ametit pe cei de la Spurs, acestia nereusind nicio victorie in ultimele 5 partide. Antrenorul Mauricio Pocchetino nu se poate baza pe Sissoko, suspendat, si pe Harry Kane, Alderweireld si Lamella, toti aflati in recuperare.

Bayern Leverkusen este pe locul 3 in grupa, la un punct in spatele lui Tottenham. In Germania, cei de la Leverkusen au un traseu sinuos, aflandu-se pe pozitia a zecea cu 4 victorii, o remiza si 4 infrangeri. Antrenorul Roger Schmidt nu se poate baza pe capitanul Lars Bender. Incerti sunt si Tah, Krusse si Toprak.

PRONOSTIC: Tottenham cele mai multe suturi pe spatiul portii - cota 1.65 la Unibet

AS Monaco vs. TSKA Moscova

Monaco este lider in clasamentul grupei E, cu 5 puncte si golaveraj 4-3. In Franta, monegascii au cu 6 puncte mai putin decat surprinzatorul lider Nice si ocupa pozitia a doua. Monaco are o medie de aproape 3 goluri pe meci in competitia interna. Francezii nu au pierdut nicio intalnire pe stadionul propriu in acest sezon in toate competitiile. De la gazde lipsesc Dirar, Moutinho si A. Toure.

TSKA Moscova are doua puncte in grupa si ocupa locul 4. In campionatul Rusiei, TSKA a pierdut ultimele doua intalniri cu concitadinele Spartak si Lokomotiv. La rusi evolueaza si fostul jucator al CFR Cluj, Lacina Traore, care apartine de Monaco, dar este imprumutat la moscoviti. Portarul lui TSKA, Akinfeev este detinatorul unui record nedorit - 40 de meciuri consecutive in cupele europene in care a primit cel putin un gol. In partida tur, rusii au condus pana in minutul 86.

PRONOSTIC: Monaco castiga - cota 1.76 la Unibet.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Liga Campionilor meciuri pariuri, #cote pariuri Liga Campionilor , #Liga Campionilor