Patit la Steaua, Hagi a refuzat Galata

Marti, 24 Februarie 2009, ora 12:29
780 citiri
Patit la Steaua, Hagi a refuzat Galata

Luni dimineata, o stire-bomba tinea prima pagina a ziarelor de sport - Hagi negocia cu baskanii turci preluarea bancii tehnice a Galatei.

La 3 ani si jumatate dupa ce a fost indepartat, "Regele" era chemat din nou sa scoata Cim-Bom din anonimat. Acumuland experienta cat pentru o viata in acesti 3 ani, Hagi nu a sarit in sus spunand "Da, normal ca vin".

A analizat la rece oferta turcilor, oferta care, fie vorba intre noi, arata ca idolul de pe Ali Sami Yen nu este inca vazut ca un mare antrenor.

Ce au oferit turcii

Sefii Galatei i-au oferit lui Hagi un contract ferm pana in vara. Cel putin 13 meciuri pentru ca Gica sa arate ca merita sa antreneze cel mai titrat club de fotbal din Turcia.

Problema antrenorului roman a fost la capitolul "ce va urma sezonul urmator". Baskanii ar fi vrut si nu prea sa continue cu Hagi pe banca, iar raspunsul oferit "din vara, mai vedem..." l-a facut pe tehnician sa refuze o asemenea oferta.

Desi motivatia lui Gica Hagi a fost Academia de Fotbal, lansata recent, probabil ca ar fi revenit la Istanbul daca i se oferea incredere si timp, pentru a putea forma o trupa redutabila pe maulul Bosforului.

De fapt, ce-au vrut sefii Galatei?

Baskanii care conduc echipa din Istanbul au vrut ca Hagi sa fie un zid interpus intre ei si suporteri. Cam ce a fost "Regele" in Ghencea. Patit o data cu finul Gigi Becali, fostul "decar" al nationalei a cerut de aceasta data un contract ferm, cu garantii ca va continua si in sezonul urmator. Raspunsul nu foarte hotarat l-a facut sa refuze.

La Galatasaray se pregateste instalarea unui antrenor cu nume. Cum in aceasta perioada schimbarile majore nu sunt indicate, conducatorii clubului aveau nevoie de un om iubit de public, al carui nume sa anuleze rezultatele slabe avute pana acum. Dovada? Hagi a refuzat si l-au instalat pe Bulent Korkmaz, capitanul echipei din perioada de glorie.

Marius Doroftei

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Hagi refuza Galatasaray, #antrenor la Galata, #Gheorghe Hagi , #Liga Campionilor