Presa elvetiana, reactii dure dupa Steaua - Basel

Miercuri, 23 Octombrie 2013, ora 08:14
5813 citiri
Presa elvetiana, reactii dure dupa Steaua - Basel

Jurnalistii elvetieni au avut reactii dure dupa meciul dintre Steaua si FC Basel, din grupa E a Ligii Campionilor, incheiat la egalitate, scor 1-1.

Publicatia New Zurcher Zeitung critica jocul slab al Stelei, in pofida faptului ca scorul final a fost egal.

"Steaua a pierdut primele meciuri cu Schalke si Chelsea, iar in confruntarea cu Basel am putut vedea de ce. Organizarea lor nu era foarte buna, ceea ce a facut ca Basel sa aiba spatii", au comentat cei de la New Zurcher Zeitung.

Blick a comparat Steaua cu o echipa formata din "vampiri cu dinti subrezi", care au reusit, totusi, sa-i muste pe elvetieni.

"Lectie amara pentru FC Basel. Chiar si vampirii cu dinti subrezi pot musca! Asta nu poate fi adevarat! Timp de 88 de minute, Basel intelegea de ce Steaua nu a mai castigat pe teren propriu in Champions League in ultimii 17 ani! Dar romanii ne-au facut viata incredibil de dificila", apreciaza cei de la Blick.

Totusi, jurnalistii tabloidului elvetian lauda atmosfera creata de fanii Stelei. "Chiar daca stadionul nu a fost plin, romanii si-au impins echipa", a adaugat Blick.

Pe de alta parte, cei de la Basler Zeitung apreciaza ca "FC Basel a pierdut in mod mincinos cele doua puncte".

Steaua smulge o remiza in meciul cu Basel (Video)

Steaua si FC Basel au terminat la egalitate, scor 1-1, intr-un meci din grupa E a Ligii Campionilor.

Elvetienii au deschis scorul prin Diaz, dar stelistii au egalat pe final prin reusita brazilianului Leandro Tatu.

Dupa trei meciuri, Steaua este ultima in Grupa E, cu 1 punct. Chelsea si Schalke conduc cu 6 puncte, iar Basel are 4 puncte.

Etapa urmatoare, Steaua va intalni FC Basel in deplasare, iar Chelsea va primi vizita lui Schalke 04.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Steaua Basel, #presa elvetiana Steaua Basel, #Steaua Basel Liga Campionilor , #Liga Campionilor