Steaua - Basel: Ultima sansa pentru primavara europeana

Marti, 22 Octombrie 2013, ora 10:06
1947 citiri
Steaua - Basel: Ultima sansa pentru primavara europeana

Steaua va intalni marti seara, de la ora 21:45, formatia elvetiana FC Basel, intr-un meci din grupa E a Ligii Campionilor. Este ultima sansa pe care baietii lui Laurentiu Reghecampf o au pentru a mai putea spera la primavara europeana.

Dupa doua infrangeri in primele meciuri si sapte goluri incasate fara niciunul marcat, Steaua spera sa isi ia revansa in fata elvetienilor de la FC Basel, care in prima runda au produs surpriza, castigand pe terenul lui Chelsea.

De la 21:45, Steaua va cauta prima victorie pe teren propriu in grupele Ligii Campionilor dupa o pauza de 17 ani. Ultima dateaza din 1996, cand ros-albastrii au trecut de Widze Lodz.

Pentru partida de pe National Arena, Laurentiu Reghecampf are tot lotul valid. Antrenorul ros-albastrilor a renuntat la Iancu, Costea, Matei, Rapa, Radut, Neagu, Nikolici si Bratu, acestia urmand sa vada din tribune meciul.

In schimb, Reghecampf l-a pastrat in lot pe Alexandru Chipciu, care va avea sansa debutului in grupele Ligii Campionilor.

Adversara Stelei din aceasta seara a fost eliminata anul trecut in play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor de CFR Cluj, dupa ce in urma cu doi ani luase sase puncte din dubla cu Otelul din grupe.

Echipele probabile:

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad.Popa, Stanciu, Tanase - Piovaccari.

FC Basel: Sommer - Voser, Schar, I. Ivanov, Safari - Diaz, F. Frei - Salah, Delgado, Stocker - Streller.

Reghecampf, despre meciul cu Basel si cazul Iancu. Moment penibil cu Latovlevici

Partida dintre Steaua si Basel se va disputa marti, de la ora 21:45, in direct pe Ziare.com.

Meciul va fi televizat de TVR 1, Digi Sport 1 si Dolce Sport 1.

Inaintea acestui meci, Basel are trei puncte in grupa E, in timp ce Steaua nu are niciunul.

In celalalt meci din grupa se vor intalni Schalke 04 si Chelsea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Steaua Basel, #televizari Steaua Basel, #avancronica Steaua Basel, #Steaua Basel Liga Campionilor , #Liga Campionilor