Meciuri de foc in Liga Campionilor

Miercuri, 24 August 2011, ora 10:07
1798 citiri
Meciuri de foc in Liga Campionilor

Miercuri se decid ultimele cinci formatii calificate in grupele Ligii Campionilor, in tot atatea partide extrem de interesante.

Iata programul zilei:

Rubin Kazan - Olympique Lyon

Rusii au o misiune dificila pe teren propriu, dupa ce au pierdut cu 1-3 in Franta. Chiar daca nu mai au forta din trecut, lionezii au prima sansa la calificare. De cealalta parte, Rubin Kazan se afla in plin sezon competitional si beneficiaza de avantajul meciurilor disputate cu regularitate.

Viktoria Plzen - FC Copenhaga

Meciul tur a oferit poate cea mai mare surpriza a playoff-ului. Calificata in optimile editiei trecute a Ligii Campionilor si favorita clara la accederea in grupe, FC Copenhaga a cedat cu 1-3 chiar in Danemarca. In aceste conditii, misiunea oaspetilor nu este deloc usoara, dar danezii au suficienta valoare pentru a rasturna rezultatul din prima mansa.

BATE Borisov - Sturm Graz

Surpriza editiei trecute din Bundesliga austriaca a scapat printre degete victoria in Belarus, mansa secunda urmand a se relua de la scorul general de 1-1. Superiori din punct de vedere valoric, cei de la Sturm Graz vor avea un meci cel putin la fel de greu si pe teren propriu, BATE Borisov fiind o nuca tare chiar si pentru echipele mari ale Europei.

Benfica Lisabona - Twente Enschede

Meciul spectaculos din tur, incheiat la egalitate, scor 2-2, promite o disputa la fel de interesanta si in Portugalia. Dupa ce au scos Vaslului in turul trei preliminar, olandezii de la Twente forteaza intrarea in grupe la Lisabona, dar au nevoie de o victorie sau de o remiza cu cel putin trei goluri marcate.

Udinese - Arsenal Londra

Cel mai asteptat meci al serii se joaca in Italia, acolo unde viitoarea echipa a lui Gabi Torje, Udinese, va incerca sa intoarca rezultatul partidei tur cu Arsenal, pierduta cu 0-1. Meciul este crucial pentru antrenorul Arsene Wenger, criticat intens pentru rezultatele slabe din Premier League, dar si pentru campania de transferuri aproape inexistenta.

Intalnirile se vor disputa cu incepere de la ora 21:45, mai putin meciul Rubin Kazan - Lyon, programat la 19:00, si vor fi transmise in format LIVEScore pe site-ul Ziare.com.

C.F.

Pas greșit pentru CSM București înainte de sferturile Ligii Campionilor. Câte goluri a dat Cristina Neagu
Pas greșit pentru CSM București înainte de sferturile Ligii Campionilor. Câte goluri a dat Cristina Neagu
Campioana CSM Bucureşti a remizat joi, pe teren propriu, cu formaţia Dunărea Brăila, scor 35-35 (19-15), în derby-ul etapei a XX-a a Ligii Naţionale. Principalele marcatoare ale meciului...
Cât de posibil este un USL 2.0 după alegerile din iunie. Analist: ”Dacă alianța nu-și va maximiza scorul electoral, va apărea ruptura”
Cât de posibil este un USL 2.0 după alegerile din iunie. Analist: ”Dacă alianța nu-și va maximiza scorul electoral, va apărea ruptura”
Ion M. Ioniță, analist politic și jurnalist, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre importanța alegerilor europarlamentare din luna iunie, probabil cele mai...
#Liga Campionilor, #meciuri Liga Campionilor, #program Liga Campionilor, #playoff Liga Campionilor , #program Liga Campionilor