Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Liga Campionilor: Clasamentul golgheterilor din acest sezon si intreaga istorie

Joi, 20 Octombrie 2016, ora 20:31
3527 citiri
Liga Campionilor: Clasamentul golgheterilor din acest sezon si intreaga istorie
Foto: Hepta.ro

Vedeta argentiniana Lionel Messi, care a marcat un hat-trick pentru FC Barcelona in Liga Campionilor, este golgheterul acestui sezon in cea mai importanta competitie intercluburi, cu 6 goluri.

Messi, care a revenit in weekend, cu gol, dupa o perioada in care a fost accidentat, a marcat de trei ori in victoria reusita de Barca cu scorul de 4-0 in fata formatiei Manchester City.

Leo Messi are doua goluri mai mult decat uruguayanul Edinson Cavani, care a punctat si el o data miercuri pentru PSG, in victoria la scor de forfait cu FC Basel (3-0).

Messi s-a apropiat la 7 goluri de rivalul Cristiano Ronaldo (Real Madrid) in clasamentul golurilor marcate de la inceputul Champions League, portughezul avand 96 de reusite in total, iar argentinianul 89.

Clasamentul golgheterilor sezonului 2016-2017 in Champions League:

6 goluri: Leo Messi (FC Barcelona)

4 goluri: Edinson Cavani (Paris SG)

3 goluri: Sergio Aguero (Manchester City), Pierre Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund), Joshua Kimmich (Bayern Munchen), Ryad Mahrez (Leicester City), Dries Mertens (Napoli), Arkadiusz Milik (Napoli), Mesut Ozil (Arsenal), Theo Walcott (Arsenal)

2 goluri: Vincent Aboubakar (Besiktas Istanbul), Alvaro Morata (Real Madrid), Franco Cervi (Benfica), Bruno Cesar (Sporting Lisabona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Moussa Dembele (Celtic), Yannick Ferreira-Carrasco (Atletico Madrid), Robert Lewandowski (Bayern Munchen), Thomas Muller (Bayern Munchen), Neymar (FC Barcelona), Dmitri Poloz (Rostov), Eduardo Salvio (Benfica), Alexis Sanchez (Arsenal), Bernardo Silva (Monaco), Luis Suarez (FC Barcelona)

Cei mai buni marcatori din Champions Lague (din sezonul 1992-93, fara tururi preliminare):

1. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 96 goluri

2. Lionel Messi (FC Barcelona) 89

3. Raul (+) 71

4. Ruud van Nistelrooy (+) 56

5. Thierry Henry (+) 50

6. Zlatan Ibrahimovic (Manchester United) 49

7. Andrei Sevcenko (+) 48

8. Filippo Inzaghi (+) 46

8. Karim Benzema (Real Madrid) 46

10. Didier Drogba (+) 44

Semnul (+) indica jucatorii care nu mai sunt in activitate.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#clasament golgheteri Liga Campionilor, #golgheteri Liga Campionilor , #stiri Champions League