Reghecampf explica umilinta cu Chelsea

Marti, 01 Octombrie 2013, ora 23:54
5854 citiri
Reghecampf explica umilinta cu Chelsea

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a explicat motivele infrangerii usturatoare suferite in fata lui Chelsea Londra.

"Trebuie sa facem jocul de tranzitie negativa mai bine, din pacate in aceasta seara nu am reusit. La acest nivel orice greseala e taxata. Aici joaca doar echipele mari, iar daca faci greseli esti pedepsit. Toata saptamana ne-am antrenat, dar jucatorii trebuie sa aiba mult mai multa responsabilitate cand intra pe teren si sa fie mai concentrati. Georgievski nu a reusit sa-l blocheze pe Schurrle, insa majoritatea jucatorilor si cu noi antrenorii suntem vinovati pentru infrangere. Nu trebuie sa gasim un vinovat, ci sa fim barbati si sa recunoastem ca Chelsea a fost mai buna", a declarat Reghecampf la TVR.

"A fost o diferenta de atitudine. In primavara ne-am dorit foarte mult, am alergat mult, dar nu am mai facut-o. Si cand am alergat, am alergat degeaba", a mai spus Reghecampf.

Referitor la sansele de calificare, Reghecampf s-a declarat optimist. "In acest moment totul pare negru, dar intalnim Basel si trebuie sa ne concentram ca sa castigam primul meci", a conchis Reghecampf.

Steaua, umilita de Chelsea in Liga Campionilor

Steaua a fost infranta de Chelsea, scor 0-4, intr-un meci din grupa E a Ligii Campionilor.

In urmatoarea etapa, programata pe 22 octombrie, Steaua va primi vizita lui FC Basel, iar Chelsea va intalni Schalke 04.

In celalalt meci din grupa, Schalke 04 a invins FC Basel in deplasare cu 1-0, dupa reusita lui Draxler.

Ca urmare a rezultatelor de marti, Steaua este ultima in grupa E, fara niciun punct. Primul loc e ocupat de Schalke 04 (6p), urmata de Chelsea si FC Basel, ambele cu cate 3p.

C.S.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Steaua Chelsea, #Reghecampf Steaua Chelsea, #Steaua Chelsea Liga Campionilor , #stiri Champions League