Christoph Daum, dupa meciul cu Muntenegru: Shit happens!

Luni, 05 Septembrie 2016, ora 11:09
8828 citiri
Christoph Daum, dupa meciul cu Muntenegru: Shit happens!
Foto: captura video Dolce Sport

Selectionerul Christoph Daum a oferit o explicatie inedita, la conferinta de presa de dupa partida terminata la egalitate, scor 1-1, cu Muntenegru, in finalul careia Nicolae Stanciu a ratat un penalti.

Referindu-se la acel moment, Daum a spus ca, uneori, se mai intampla si lucruri neplacute.

"OK, astazi... Cum se spune? Uneori... Shit happens sometimes", a fost replica lui Daum, potrivit Dolce Sport.

Intrebat cine trebuia sa faca marcaj la Stefan Jovetici, care a inscris cu capul dupa o lovitura libera, selectionerul a raspuns: "Nimeni! Nu ati vazut?".

"Ce ne-a lipsit? Golul marcat din penalti in final. Am mai avut ocazii de a marca, stiam ca Muntenegru este o echipa cu talie, periculoasa la cornere si faze fixe. Nu stiu daca puteam face mai multe la faza primirii golului.

Pot sa spun ca imi pare putin rau pentru echipa, meritam cele trei puncte pentru efortul din repriza secunda", a mai spus antrenorul nationalei.

Acesta s-a declarat totusi multumit dupa meci, precizand ca "nu se castiga calificarea din primul meci" si ca vor mai fi noua finale in aceasta grupa.

"Sunt multumit, dar nu complet, pentru ca am avut sansa sa castigam acest meci. Dupa cum s-a jucat repriza a doua, meritam victoria. In prima, am fost putin nervosi, nu am putut controla meciul.

Nu se castiga calificarea din primul meci, asta e sigur. Mai avem inca noua finale", a mai declarat Christoph Daum.

Iata ce a spus Daum despre penaltiul ratat de Stanciu si cine trebuia sa il bata

Citeste si ce a declarat Christoph Daum imediat dupa meci

Citeste mai multe despre meciul dintre Romania si Muntenegru

Romania a debutat cu o remiza in preliminariile Mondialului din 2018, "tricolorii" impiedicandu-se acasa de Muntenegru, scor 1-1.

Accesati acest link pentru a vedea care este situatia din grupa Romaniei

Adi Popa a deschis scorul pentru noi, Jovetici a egalat dupa numai cateva minute, iar Nicolae Stanciu a ratat un penalti in finalul prelungirilor, la ultima faza a partidei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Christoph Daum shit happens, #Christoph Daum reactie meci Muntenegru, #Christoph Daum Romania Muntenegru , #Romania