Un om important din fotbalul romanesc ii ia apararea lui Christoph Daum, dupa esecul dur cu Polonia

Duminica, 13 Noiembrie 2016, ora 13:10
6540 citiri
Un om important din fotbalul romanesc ii ia apararea lui Christoph Daum, dupa esecul dur cu Polonia
Foto: hepta.ro

Un cunoscut antrenor din fotbalul romanesc este una dintre putinele voci care ii iau apararea germanului Christoph Daum, dupa ce Romania a pierdut categoric partida cu Polonia, scor 0-3 in preliminariile CM 2018.

Este vorba de antrenorul celor de la CSU Craiova, Gigi Multescu, care spune faptul ca problemele pleaca din cu totul alta parte, de la copii si juniori, iar Daum a facut si lucruri bune in opinia sa, in scurtul sau mandat:

"Problemele de fond sunt destul de serioase, pleaca de la copii si juniori, de la producerea de jucatori pentru echipa nationala. Noi nu avem baza si mizam pe inspiratia de moment si asta nu duce nicaieri. Eu am cautat sa le gasesc niste circumstante. Daum a facut si lucruri bune, si mai putin bune, are oarecum si circumstante ca nu stie pe ce se bazeaza; desigur ca sunt si reprosuri la adresa lui", puncta Multescu pentru televiziunea DigiSport.

Romania este pe locul 4 in preliminarii, cu doar 5 puncte acumulate, 5 mai putine ca liderul Polonia, sansele de calificare in Rusia fiind acum minime.

"In repriza a doua a meciului cu Polonia a mutat bine, chiar am avut posibilitatea sa egalam. In atac este creatie, dar in aparare, cum sa iei gol cu un singur jucator contra patru, acolo ar trebui sa fie niste rigori. Cred ca la golul doi a fost o gafa de portar, pentru ca o are-n maini acolo. Trebuie facuta o analiza foarte serioasa, nu stiu daca s-a construit ceva sau mai mult s-a stricat", isi incheia analiza Multescu, care antreneaza echipa de pe locul 2 in Romania.

Romania va juca urmatoarea partida in preliminarii cu Danemarca, pe 26 martie, cel mai probabil meci care se va disputa fara spectatori.

D.A.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Daum aparat de Gigi Multescu, #Daum declaratii pozitive Craiova, #Multescu apara pe Daum nationala Romaniei , #stiri Christoph Daum