Un roman a impresionat FIFA

Luni, 30 Ianuarie 2012, ora 20:42
3704 citiri
Un roman a impresionat FIFA

Golurile marcate de Ciprian Marica, sambata, in meciul cu FC Koln, i-au impresionat pe cei de la FIFA, care vad in atacantul roman inlocuitorul perfect pentru fostul "galactic" Raul.

"Cum poate Schalke sa se descurce fara Raul? Simplu, il cheama pe Marica!", a notat FIFA, dupa ce internationalul roman a punctat de doua ori la primul meci ca titular in Bundesliga in tricoul "minerilor".

In opinia forului mondial, Marica a dat semnalul revenirii echipei sale, care a ramas in lupta pentru titlu alaturi de favoritele Bayern Munchen si Borussia Dortmund.

"Internationalul roman a profitat de accidentarea spaniolului si si-a ajutat echipa sa revina dupa ce era condusa cu 1-0. Fotbalistul in varsta de 26 de ani a marcat de doua ori si a dat semnalul revenirii echipei sale, care se mentine in cursa pentru titlu alaturi de Borussia Dortmund si Bayern Munchen. Acesta a fost primul meci ca titular pentru Marica, iar atacantul a apucat ocazia cu ambele maini.", a mai scris sursa citata.

Tot ce-i mai ramane lui Marica de facut este sa spere ca l-a impresionat si pe antrenorul Huub Stevens pentru a primi noi sanse in prima garnitura a gruparii din Gelsenkirchen.

Golurile lui Marica le-au dat aripi: Schalke viseaza la titlu

Ciprian Marica a prins o zi mare, sambata, in Bundesliga, cand a marcat doua goluri in meciul castigat de Schalke 04 cu FC Koln, scor 4-1.

"Sunt foarte multumit ca am marcat. Am aratat ca avem caracter, vointa si calitate. Am fost putin surprins ca am fost titular, dar antrenorul ne surprinde in fiecare zi.", declara internationalul roman la finalul partidei.

Dupa 19 etape, Schalke 04 ocupa locul 3 in Bundesliga, la egalitate de puncte cu primele doua clasate, Bayern Munchen si Borussia Dortmund.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Ciprian Marica, #Marica gol Schalke, #Marica impresionat FIFA, #romanians are smart , #Schalke 04