Ciprian Marica, primele declaratii: Iata de ce am semnat cu Steaua

Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 20:37
6556 citiri
Ciprian Marica, primele declaratii: Iata de ce am semnat cu Steaua
Foto: Facebook/Ciprian Marica

Ciprian Marica a oferit primele declaratii din postura de jucator al Stelei, la cateva secunde dupa ce a semnat contractul cu formatia campioana.

Atacantul in varsta de 30 de ani a afirmat ca a luat decizia de a semna cu Steaua din patriotism.

"Asa cum am anuntat in primele secunde ale anului, am ales echipa care m-a dorit cel mai mult, Steaua Bucuresti. Am venit cu inima deschisa, voi da toata energia mea pentru a castiga toate trofeele puse in joc si pentru a duce echipa in UEFA Champions League. Vin in Romania pentru Romania! Le multumesc antrenorului, conducerii executive si patronului pentru insistenta cu care m-au dorit la echipa si le multumesc si celor din mass-media pentru interesul pe care mi l-au aratat.

Nu a fost niciun mister, negocierile le-au purtat reprezentantii mei, spun asta pentru cei care m-au asteptat in diferite locatii. Sper sa avem o colaborare foarte buna si sper ca vom face performante pentru Romania!", a spus Ciprian Marica pentru site-ul oficial al Stelei.

Ciprian Marica a semnat cu Steaua - oficial

Potrivit unui comunicat oficial al clubului Steaua, Ciprian Marica va purta tricoul cu numarul 9 si va pleca vineri in Turcia pentru a se pregati alaturi de noii sai colegi.

Ciprian Marica va avea un salariu de 2.600 de lei pe luna si o prima de calificare in grupele Ligii Campionilor in valoare de 1 milion de euro, daca va juca cel putin 50% din meciurile din preliminarii.

Marica are posibilitatea sa rezilieze unilateral contractul cu Steaua in orice clipa, fara sa plateasca vreo despagubire.

Atacantul in varsta de 30 de ani vine dupa o pauza de cinci luni, dupa despartirea de Konyaspor.

Ultimul gol marcat de Marica dateaza din 12 februarie 2015, in meciul cu Galatasaray din Cupa Turciei.

Marica a mai evoluat in cariera pentru Dinamo, Sahtior Donetk, Stuttgart, Schalke 04 si Getafe.

C.S.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Ciprian Marica Steaua, #Marica semnat Steaua , #Steaua