Marica ar putea ajunge la Juventus dupa golul cu Italia

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 18 Noiembrie 2010, ora 12:03
2529 citiri
Marica ar putea ajunge la Juventus dupa golul cu Italia

Ciprian Marica, atacantul lui VfB Stuttgart si al nationalei Romaniei ar putea ajunge la Juventus Torino in aceasta iarna, el fiind monitorizat de piemontezi la amicalul cu Italia.

Golul inscris de Marica la Klagenfurt, precum si forma buna aratata la echipa de club, par sa-i fi convins pe scouterii lui Juventus, Ciprian fiind o varianta luata serios in calcul, dupa cum anunta Gazzetta dello Sport in editia tiparita.

Torinezii sunt in cautarea unui atacant care sa le rezolve problemele din ofensiva si urmaresc mai multe piste. Neymar, Dzeko, Maxi Lopez, Forlan sau Gilardino sunt varfurile urmarite de Juve, insa Marica are marele avantaj al pretului, romanul fiind mult mai ieftin.

"Maxi Lopez, Dzeko, Neymar si Gilardino sunt numele de pe lista de transferuri a lui Juventus, nume care ar trebui sa intareasca atacul din sezonul viitor. Pe lista a mai intrat cineva: romanul Marica! El a fost sub observatie la Klagenfurt, iar el ar putea fi adus la Juve la schimb cu Mohamed Sissoko", scriu jurnalistii italieni.

Golul lui Marica din Italia - Romania 1-1 a fost vazut de secundul lui Delneri, antrenorul lui Juventus, care a dat referinte bune despre roman.

Ciprian Marica si-a inceput cariera la Dinamo, insa consacrarea a venit odata cu transferul la Sahtior Donetk, unde a avut evolutii bune si foarte bune.

In 2007, nemtii de la VfB Stuttgart au platit 8 milioane de euro pentru roman, insa evolutiile acestuia au fost, in general, sub asteptari, motiv pentru care germanii nu ar spune nu unui eventual transfer la Juventus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Marica transfer Juventus, #Marica dorit Juventus, #Marica gol Italia, #Ciprian Marica Juventus , #VFB Stuttgart
Comentarii
Poza conti
conti
rank 5
Marica ar putea juca la Juventus dupa golul cu Italia