Cutremur in sistemul medical clujean

Luni, 05 Mai 2014, ora 00:55
543 citiri
Inca o data, daca mai era nevoie, autoritatile din Cluj si-au dovedit neputinta in cazul interventiilor in situatiile de urgenta.

Nici nu s-au stins ecourile scandalului legat de accidentul aviatic din Muntii Apuseni, unde autoritatile au dat dovada de incompetenta crasa, supravietuitorii fiind gasiti dupa sase ore de localnici, ca un alt incident arunca in aer sistemul medical de urgenta.

Un accident de circulatie petrecut saptamana trecuta langa Turda a dovedit daca mai era nevoie ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Ce a patit mecanicul de locomotiva care a evitat impactul cu masina de pompieri din Cluj
Mecanicul de locomotiva care a reusit sa evite in ultima clipa impactul cu masina de pompieri din ...
"Masina putea sa fie in casa la mine, ca ei tot o ridicau". Un clujean a invins Primaria dupa ce i-au ridicat BMW-ul pentru ca era "prafuit"
Un clujean a castigat lupta cu sistemul, dupa ce autoritatile locale i-au ridicat masina abuziv de ...
Un motociclist a fost accidentat pe Aleea Stadionului, de langa Cluj Arena! Motocicleta s-a facut praf! - FOTO
Un accident rutier a avut loc in urma cu putine momente pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Din ...