Înapoi la listarea arhivei

30 Octombrie 2010 - Cirtu: "Otelul este o echipa disciplinata si muncitoare. Il felicit pe Dorinel pentru ce a facut aici"

Antrenorul lui CFR Cluj, Sorin Cirtu, spune ca echipa pe care a intilnit-o astazi este o echipa disciplinata care munceste foarte mult.

30 Octombrie 2010 - Primaria incepe curatenia cimitirelor pentru sarbatoarea Luminatiei

Primaria Cluj-Napoca desfasoara o ampla actiune de curatenie a cimitirelor in vederea pregatirii acestora pentru ziua de 1 noiembrie si a luat masuri suplimentare pentru asigurarea ordinii si

30 Octombrie 2010 - Amintiri de la Galati pentru Cartu: "Cel mai frumos an"

Antrenorul CFR-ului, Sorin Cartu, va incerca sa vina cu trei puncte din orasul care, spune el, ii trezeste cele mai frumoase amintiri din intreaga cariera.

30 Octombrie 2010 - Pana: "Mi-am facut o impresie pe cine contez din iarna"

Antrenorul Universitatii Cluj, Marian Pana, a declarat ieri ca meciul cu FC Brasov, din Cupa Romaniei (1-2), l-a ajutat sa se edifice asupra jucatorilor la care va renunta in pauza competitionala.

30 Octombrie 2010 - Peste 10.000 de bilete vandute la CFR - Bayern

Conducerea clubului de fotbal CFR Cluj a vandut pana acum aproape 11.000 de bilete pentru meciul cu Bayern Munchen de saptamana viitoare, anunta oficialii "feroviarilor".

30 Octombrie 2010 - 26 de interventii suplimentare la Cluj Arena, aprobate ieri

Consilierii judeteni au decis ca proiectul Cluj Arena are nevoie de lucrari suplimentare din partea constructorilor. Lista de preturi va fi negociata ulterior cu consortiul ACI - Transilvania

30 Octombrie 2010 - Judetul isi face "super-regie"

Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat (RAADPP) si Regia Autonoma a Drumurilor Judetene (RADJ), aflate in subordinea Consiliului Judetean (CJ), vor fi comasate.

30 Octombrie 2010 - Consiliul Judetean acuza primaria ca i-a "subtilizat" padurea Hoia

Presedintele Consiliului Judetean (CJ), Alin Tise, a fost mandatat ieri de consilieri sa reprezinte institutia intr-un proces in care primaria este acuzata ca s-a intabulat ilegal pe o suprafata de

30 Octombrie 2010 - OAR-T isi cauta agentie de publicitate

Ordinul Arhitectilor din Romania - Filiala Transilvania (OAR-T), condus de Szabolcs Guttmann, a lansat un anunt pentru selectarea unei agentii de publicitate care sa gestioneze concursul

30 Octombrie 2010 - Restrictii de circulatie pe Fabricii

Primaria Cluj-Napoca a anuntat ieri inceperea lucrarilor de asfaltare a strazii Fabricii, pe tronsonul dintre sensul giratoriu Marasti si strada Bobalnei.

30 Octombrie 2010 - Tise, mandatat sa recupereze un teren care ar fi fost intabulat si de Primarie

Presedintele CJ l-a atacat cu aceasta ocazie pe primarul Sorin Apostu: "Nu e el de vina, ca este de profesie veterinar".

30 Octombrie 2010 - 10.000 de copaci se planteaza la Ciurila

In satul Filea de Jos, comuna Ciurila, vor fi plantati 10.000 de copaci la mijlocul lunii viitoare. Campania are loc in cadrul proiectului "Update pentru Natura" al magazinului online de

30 Octombrie 2010 - Premiile papusarilor romani

Actrita clujeana Dana Bontidean, regizorul Victor Ioan Frunza si spectacolul Teatrului de Papusi din Cluj, "Cartea cu Apolodor", si-au adjudecat cele mai importante premii ale Festivalului Teatrelor

30 Octombrie 2010 - Ce poti face in weekend-ul de Halloween

Clujenii se vor putea delecta in acest sfarsit de saptamana la petreceri de Halloween, dar si la o conferinta a unui invatator budist.

30 Octombrie 2010 - Demisia lui Tise, vazuta din strada

Cei mai multi clujeni privesc gestul presedintelui Consiliului Judetean, Alin Tise (foto), de a demisiona din toate functiile detinute in partid ca pe o distantare de PDL si il saluta.

30 Octombrie 2010 - Tronsonul Turda - Campia Turzii, deschis traficului in noiembrie

Compania americana Bechtel va finaliza in aceasta saptamana lucrarile la tronsonul Turda - Campia Turzii al Autostrazii Transilvania, in lungime de zece kilometri, urmand ca acesta sa fie deschis

30 Octombrie 2010 - Accident in centrul Clujului

Un taximetrist care a virat stanga fara sa se asigure, pe bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca, a provocat un accident dupa ce si-a izbit masina de un troleibuz, in urma cu putine momente.