Înapoi la listarea arhivei

20 Noiembrie 2010 - Negocieri pentru pretul final al noului stadion

Lista de lucrari suplimentare va fi negociata in zilele urmatoare cu constructorii.

20 Noiembrie 2010 - 200.000 de euro, promovarea turismului cultural din Cluj

Parteneriatul Consiliului Judetean (CJ) semnat cu asociatia Patrimonium Transsylvanicum in vederea promovarii turismului cultural din Cluj bifeaza o prima etapa importanta. Proiectul "Clujul - peisaj

20 Noiembrie 2010 - Trei constructori se bat pentru sala polivalenta

Primaria Cluj-Napoca a deschis ofertele depuse in cadrul licitatiei pentru constructia salii polivalente cu parking langa stadionul Cluj Arena. Firmele ofertante sunt Con-A, Dafora si ACI.

20 Noiembrie 2010 - Astazi, la Cercul Militar: romante pentru salvarea unei fetite

Artisti laureati cu premii la Crizantema de Aur, indragita cantareata Matilda Pascal Cojocarita si alti interpreti vor sustine astazi un spectacol in Cluj, un eveniment caritabil pentru ca micuta

20 Noiembrie 2010 - Vartic raspunde acuzelor din "Armagedonul IML"

Directorul IML Cluj, Marius Vartic, afirma ca persoanele care au scris memoriul trimis Ministerului Sanatatii, in care este acuzat de management defectuos, "vor sa faca o treaba buna, dar prin alta

20 Noiembrie 2010 - Campioanele Romaniei la atletism, medaliate la UBB

Foste studente UBB, Gabriela Szabo, Ionela Tarlea si Nicoleta Grasu au primit medalii de onoare la aniversarea Facultatii de Educatie Fizica si Sport.

20 Noiembrie 2010 - Model german pentru Cluj: "oras" expozitional pe 1 milion mp

Cu 50 ha de spatii acoperite, 27 de hale, parcari pentru 39.000 de masini, complexul de la Hanovra atrage peste doua milioane de vizitatori pe an.

20 Noiembrie 2010 - Sase ore de tehnologie "ultimul racnet" la Diesel

Un laptop de 10.000 de lei cu boxe Bang & Olufsen, cel mai performant laptop cu tehnologie 3D, cea mai competitiva placa video din lume si netbook-uri al caror design este conceput de celebrul Karim

20 Noiembrie 2010 - Gala afacerilor clujene

Cu toate ca au avut un an greu, 13 societati comerciale din judetul Cluj au reusit sa se plaseze intre primele 50 in topul companiilor din Romania, realizat de CNIPMMR.

20 Noiembrie 2010 - Ce poti face in weekend: Concerte, fitness si vin

Clujenii se vor putea delecta in acest sfarsit de saptamana la concerte cu Celelalte Cuvinte sau Ioan Gyuri Pascu, dar si la inaugurarea unui "club social".

20 Noiembrie 2010 - Vosganian: minoritatile au suficiente drepturi

Fostul ministru liberal contesta pretentiile UDMR la autonomie si spune ca Romania e campioana la drepturile acordate minoritatilor.

20 Noiembrie 2010 - Basescu il lauda pe Ioan Rus

Prezent intr-o emisiune de televiziune, presedintele Traian Basescu a dat de inteles ca ultimul ministru de Interne pe placul lui a fost Ioan Rus.

20 Noiembrie 2010 - "Feroviarii", barati in drumul spre varful Ligii I

CFR Cluj a ratat sansa de a se apropia de primele locuri dupa ce a remizat aseara, 1-1, cu Gaz Metan Medias, chiar in Gruia.

20 Noiembrie 2010 - Duel pentru "optimi": "U" Jolidon vrea sa dea lovitura cu Oldenburg

Vicecampioana "U" Jolidon tinteste azi o victorie la cel putin sapte goluri in fata nemtoaicelor de la Vfl Oldenburg, in mansa secunda din turul III al Cupei EHF la handbal feminin, decisiva pentru

20 Noiembrie 2010 - "U", executata Rapid in Giulesti

"Studentii" au inceput meciul de la 0-1 si au sfarsit invinsi aseara, contra Rapidului, intr-o noua mostra de fotbal lent si lipsit de perspective.

20 Noiembrie 2010 - Ionut Badea, noul antrenor al lui "U"

de Ionel Lespuc, 19 noiembrie 2010, 21:53 citiri:99, comentarii:0 Secretul noului tehnician al lui "U" a fost dezvaluit de seful scolii de antrenori.