Înapoi la listarea arhivei

21 Decembrie 2010 - Spectacolele la teatrul din Cluj se reiau in 11 ianuarie.

Teatrul National din Cluj incepe seria de spectacole de anul viitor doar marti 11 ianuarie, cu spectacolul "Paradisul gangsterilor".

21 Decembrie 2010 - Biblioteca "Octavian Goga" si-a inaugurat mai multe sali si spatii

Biblioteca Judeteana "Octavian Goga" Cluj si-a inaugurat marti toate salile pentru public din sediul central.

21 Decembrie 2010 - Invazie zombie de Craciun la liceul Lucian Blaga din Cluj

Elevii de la 15 clase ale liceului "Lucian Blaga" din Cluj-Napoca au organizat astazi evenimentul "Craciunul multicultural", unde au jucat teatru, au cantat colinde si au impartit prajituri

21 Decembrie 2010 - 70.000 de clujeni saraci primesc ajutoare alimentare de la UE

Produsele alimentare pentru clujenii cu o situatie materiala proasta au ajuns in comunele din judet, iar Primariile le vor distribui celor in drept, a anuntat astazi Consiliul Judetean Cluj.

21 Decembrie 2010 - Declaratie privind distribuirea echitabila a subventiilor agricole

Europarlamentarul clujean Rares Niculescu sustine ca subventiile trebuie sa garanteze un tratament echitabil al tuturor producatorilor agricoli din UE. De aceea este necesara o armonizare a

21 Decembrie 2010 - "U" Mobiteco Cluj a terminat anul 2010 pe podium! Vezi ce distinctii a primit la Gala Baschetului Romanesc

Cluj-Napoca. "U" Mobiteco Cluj incheie anul 2010 pe pozitia a treia in clasamentul Diviziei A la baschet masculin, la un singur punct de liderul Gaz Metan Medias. Ultimul meci a insemnat o victorie

21 Decembrie 2010 - Trei premii pentru Cluj la Gala Baschetului Romanesc

Trei premii pentru Cluj, aseara in cadrul Galei Baschetului Romanesc ce a avut loc la hotelul Intercontinental din Bucuresti.

21 Decembrie 2010 - CEC Bank inchiriaza trei agentii din Cluj

Trei spatii care apartin CEC Bank SA vor fi inchiriate prin licitate deschisa, conform unui anunt al bancii.

21 Decembrie 2010 - Sanctionarea celor care detin ilegal petarde continua: 1400 de petarde confiscate

Piata Mihai Viteazu este raiul vanzatorilor de petarde, dar si locul unde politistii clujeni confisca cele mai multe petarde.

21 Decembrie 2010 - Un elev de la o scoala de soferi a accidentat mortal un batran

Ghinion pentru un tanar care visa sa-si ia permisul de conducere. Aflandu-se intr-o masina cu inscriptia "Scoala", alaturi de instructorul auto, a accidentat mortal un batran de 67 de ani.

21 Decembrie 2010 - Nu sunt drumuri blocate in judet, insa se circula in conditii de iarna!

In cursul diminetii zilei de 21.12.2010, la nivelul judetului Cluj nu se inregistreaza drumuri judetene inchise sau blocate, insa circulatia se desfasoara in conditii de iarna pe majoritatea

21 Decembrie 2010 - Prinsa ca incerca sa vinda 1.200 de petarde

Politistii clujeni au descoperite 1.200 de petarde asupra unei femei in virsta de 57 de ani, aceasta incercind sa le vinda in Piata Mihai Viteazul. Marfa femeii a fost confiscata.

21 Decembrie 2010 - Necuvintatoarele, aparate doar pe hirtie. La Cluj nu exista Politia Animalelor!

Reprezentantii asociatiilor pentru protectia animalelor spun ca cei care l-au ucis pe ciinele Leo din Floresti ar putea fi pedepsiti doar de Politia Animalelor.

21 Decembrie 2010 - Tramvaiul lui Mos Craciun circula prin oras

Tramvaiul lui Mos Craciun a pornit ieri din fata Operei Maghiare iar la inaugurare au participat primarul Clujului, Sorin Apostu si directorul RATUC, Liviu Neag.

21 Decembrie 2010 - Un "gigant" energetic in inima Transilvaniei

Directorul Sucursalei Hidroelectrica Cluj, Horatiu Catarig, explica pentru monitorul beneficiile proiectului ambitios al Centralei Hidroelectrice cu Acumulare prin Pompaj Tarnita-Lapustesti.

21 Decembrie 2010 - Reorganizare la institutiile de cultura clujene

Presedintele Consiliului Judetean Cluj , Alin Tise, le-a propus consilierilor o schema de reorganizare a institutiilor de cultura subordonate.

21 Decembrie 2010 - Impozitele locale pot fi achitate pana in 28 decembrie

Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta cetatenii clujeni ca ultima zi de incasare a impozitelor locale, in anul 2010, este marti - 28 decembrie 2010, zi in care se va intrerupe si activitatea cu

21 Decembrie 2010 - Grigore Chis: "Fuziunea celor doua burse va prinde contur pana in vara"

Fuziunea Bursei bucurestene cu cea sibiana este o necesitate, iar dis-cutiile despre fuziune vor deveni din ce in ce mai serioase pana in vara, a declarat ieri Grigore Chis, directorul general al

21 Decembrie 2010 - "Maftei nu va fi al doilea capitan al echipei"

Patronul campioanei CFR Cluj, Arpad Paszkany, considera ca nu este posbil ca un jucator nou-venit la echipa sa fie numit capitan.

21 Decembrie 2010 - Hora si Traore, premiati la sectiunea "fotbalistul viitorului"

Atacantul Lacina Traore si mijlocasul Ioan Hora, ambii de la CFR Cluj, au primit doua dintre mentiunile la sectiunea "fotbalistul viitorului", in cadrul "Sarbatorii fotbalului romanesc" organizata de

21 Decembrie 2010 - Paszkany: "Vom anunta noul antrenor miercuri sau joi"

Finantatorul campioanei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a anuntat ieri ca numele noului antrenor va fi facut public la mijlocul acestei saptamani.

21 Decembrie 2010 - Tavi Abrudan, intre Germania si "U"

Invitat aseara, alaturi de tatal sau, fostul arbitru Patritiu Abrudan, in studioul emisiunii Realitatea Sportiva Clujeana, fundasul Octavian Abrudan a subliniat ca ar agrea un transfer la

21 Decembrie 2010 - "Printul" Cristea si-a pus "Sapca rosie"

Adrian Cristea este, incepand de marti seara, in mod oficial, jucatorul Universitatii Cluj.

21 Decembrie 2010 - Centura si autostrada, magnet pentru investitori

Unitati de productie, spatii logistice si reprezentante auto s-au ridicat la intrarile si iesirile variantelor de ocolire a municipiului Cluj-Napoca.

21 Decembrie 2010 - 400 de someri candideaza pentru meserii moderne

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, somerii sau persoanele inactive vor putea sa urmeze gratuit cursuri de specializare si perfectionare in cadrul unui program finantat din fonduri

21 Decembrie 2010 - Piata imobiliara supravietuieste cu perfuzii de criza

Dezvoltatorii au lucrat in 2010 la cladiri de birouri, blocuri de locuinte, hoteluri demarate in anii anteriori sau la extinderea unor facilitati de productie.

21 Decembrie 2010 - Se deschide Grand Hotel

Cea mai mare unitate turistica din Transilvania, Grand Hotel Italia, va fi inaugurata in iunie 2011, a declarat Simion Prunean, unul dintre asociatii companiei care administreaza cladirea.

21 Decembrie 2010 - 52.000 de vizitatori in Polus Center

Record de vizitatori la Polus Center Cluj (PCC): 52.000 de persoane au intrat in complex duminica, conform reprezentantilor centrului comercial. Motivul a fost concertul de colinde al lui Stefan

21 Decembrie 2010 - Cum se nasc cele mai de succes filme despre communism

Specialist in istorie contemporana, Virgiliu Tarau, de la CNSAS, a tradus, pentru ZIUA de CLUJ, raportul dintre fictiune si adevar din ultimele filme despre comunism lansate in acest an.

21 Decembrie 2010 - Ce ar alege clujenii in fruntea Primariei si a Consiliului Judetean

Conform unui studiu efectuat in Cluj-Napoca de catre Operations Research, la comanda ZIUA de CLUJ, REALITATEA TV Cluj si NCN tv, actualii lideri ar fi realesi in acest moment fara probleme.