Înapoi la listarea arhivei

11 Martie 2011 - Misterele "casei bantuite" din Apahida

Prima casa cu etaj din comuna starneste si acum fiori satenilor care trec pe langa ea. Aici s-au petrecut, in trecut, mai multe nenorociri: proprietarul s-a sinucis, unicul fiu al familiei a fost

11 Martie 2011 - Clujenii cauta descatusarea in meciul cu Astra: "Vrem locul 3!"

Elevii lui Alin Minteuan s-au reorganizat dupa startul prost de sezon si si-au impus un nou obiectiv.

11 Martie 2011 - Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, achitat de judecatori pentru acuzatiile de santaj si sprijinirea unui grup infractional

Finantatorul clubului de fotbal CFR Cluj, Arpad Paszkany - judecat pentru sprijinirea unui grup infractional organizat si santaj - a fost achitat, vineri, de Curtea de Apel Cluj, pentru ambele capete

11 Martie 2011 - Cei mai scumpi cartofi din tara sunt la Cluj

Clujul are unul dintre cele mai mari preturi la cartofi, leguma al carei pret a sarit la nivel national cu peste 50% intr-un an, conform Institutului National de Statistica.

11 Martie 2011 - Incepe curatenia de primavara pe 22 de strazi din Cluj-Napoca

Curatenia arterelor din Cluj-Napoca a inceput in aceasta dimineata si urmareste in special indepartarea materialului antiderapant aruncat in timpul iernii de firmele de salubrizare.

11 Martie 2011 - Paszkany, achitat vineri in dosarul de santaj al lui Dascalu

Omul de afaceri clujean Arpad Paszkany a fost achitat vineri de magistratii Curtii de Apel Cluj in dosarul deschis de proprietarul Iulius Mall, Iulian Dascalu, in care Paszkany este acuzat de santaj.

11 Martie 2011 - Vineri se implinesc patruzeci de zile de la decesul mitropolitului Bartolomeu

Cele patruzeci de zile, care marcheaza incheierea perioadei de doliu dupa decesul arhiepiscopului si mitropolitului Bartolomeu se implinesc vineri.

11 Martie 2011 - Vernisaj oficial al proiectelor de design pentru proiectarea viitorului sediu al Filarmonicii de stat "Transilvania"

Vineri, 11 martie 2011, de la ora 18, va avea loc Vernisajul oficial al Expozitiei proiectelor de design, ce au concurat pentru proiectarea viitorul sediu al Filarmonicii de stat "Transilvania".

11 Martie 2011 - Majoretele au talent la Casa de Cultura

20 de echipe s-au inscris la Campionatul Judetean de Majorete, care va avea loc sambata, la Casa de Cultura a Studentilor.

11 Martie 2011 - Tise cere apartamentul Muzeului Etnografic din centrul Clujului

Consilierii judeteni au respins propunerea presedintelui Alin Tise (foto), privind preluarea apartamentului aflat in administrarea Muzeului Etnografic, situat in Piata Stefan cel Mare, la nr 5.

11 Martie 2011 - Protest impotriva subfinantarii spitalelor clujene

Acestea au primit numai 25% din banii pe care ar fi trebuit sa ii incaseze de la Casa de Asigurari de Sanatate, a avertizat joi consilierul local PNL Manuel Chira. Potrivit lui, din acest motiv nu

11 Martie 2011 - PNL s-a aliat cu PSD pentru pastrarea "Akademia Center"

Contractul de concesiune semnat cu societatea Nisco Invest pentru derularea unui centru multifunctional a scapat de reziliere. Consilierii PSD si PNL au refuzat sa-si asume o decizie.

11 Martie 2011 - E oficial: primaria ofera 60.000 de euro pentru constructia Tenko

Consiliul local a aprobat joi rascumpararea cu 60.000 de euro a cladirii care sta in calea construirii Cluj Arena.

11 Martie 2011 - Scandal pentru alocarile de fonduri

Alocarile de fonduri catre comunele clujene, pe criterii politice, au starnit o noua confruntare in plenul consiliului judetean.

11 Martie 2011 - Razboiul gunoaielor in runda finala

Brantner Servicii Ecologice si-a prezentat ieri utilajele la Sala Sporturilor, mentionand ca este pregatita sa ridice deseurile clujenilor.

11 Martie 2011 - 2.000 de noi locuri de munca la Cluj-Napoca

Primarul Sorin Apostu a anuntat joi ca in 2011, in municipiu, rata somajului scade pana la 2,1%.

11 Martie 2011 - Fostul prefect Calin Platon afla peste o saptamana verdictul

Judecatoria Cluj-Napoca se va pronunta peste sase zile cu privire la pedeapsa care urmeaza sa-i fie aplicata lui Platon, care in august 2010, aflat la volanul masinii sale, a accidentat grav o femeie

11 Martie 2011 - Au fost egalele "galacticelor" de la Oltchim

"U" Jolidon a devenit joi seara prima echipa din Romania care a tinut piept vicecampioanei Europei in ultimii doi ani.

11 Martie 2011 - PSD si-a anuntat candidatii pentru Primaria Cluj-Napoca si Consiliul Judetean

Social-democratii clujeni si-au anuntat sase candidati pentru primaria clujeana si pentru sefia judetului, dorindu-si ca unul sa devina candidatul oficial al USL.