Înapoi la listarea arhivei

14 Martie 2011 - Noua Dreapta il comemoreaza maine pe Avram Iancu

Organizatia extremista "Noua Dreapta" a cerut Primariei Cluj-Napoca, luni, autorizatie pentru organizarea unui mars comemorativ marti seara, pe pietonala Eroilor.

14 Martie 2011 - Incendiile de vegetatie cresc riscul producerii de accidente, spun politistii

Dupa ce ieri vizibilitatea pe Autostrada Transilvania a fost serios diminuata in apropierea kilometrului 26 din cauza unui incendiu de vegetatie, politistii recomanda atentie si supravegherea

14 Martie 2011 - Primarul din Calatele, condamnat la inchisoare, promite sa nu se razbune

Primarul din Calatele, Petru Toadere, a fost repus in functie in aceasta dimineata, cu votul unanim al consilierilor locali convocati in sedinta extraordinara.

14 Martie 2011 - Becali in fata instantei: Meciul "U" - CFR, blat de 800.000 de euro

Finantatorul FC Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a fost audiat luni de catre judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul "Valiza".

14 Martie 2011 - Patru spectatori ai Universitatii au interdictie un an pe stadioane

Patru spectatori ai meciului dintre Universitatea Cluj si Unirea Urziceni, de sambata, au interdictie la competitii sportive, in urmatorul an, dupa ce au aruncat cu obiecte in teren.

14 Martie 2011 - Primii doi candidati la carma Mitropoliei Cluj se decid in urmatoarele doua ore

Sedinta Sinodului Mitropolitan al Clujului a inceput in urma cu cateva minute, la resedinta mitropolitana din piata Avram Iancu.

14 Martie 2011 - Concert coral si cameral in memoria IPS Bartolomeu Anania

ShareFundatia 'Mitropolitul Bartolomeu' invita publicul clujean, duminica, la un concert dedicat IPS Bartolomeu Anania - fondatorul acestei asociatii crestine de binefacere - care ar fi implinit, pe

14 Martie 2011 - Aviz pentru hidrocentrala de 1,5 miliarde de euro de la Tarnita

Avizul preliminar pentru intocmirea documentatiei centralei hidroelectrice de la Tarnita-Lapustesti a fost emis astazi de Consiliul Judetean din Cluj, a anuntat astazi presedintele institutiei, Alin

14 Martie 2011 - Politistul aflat in greva foamei, cercetat de IPJ pentru ca ar fi denigrat institutia

Politistul care se afla in greva foamei este cercetat astazi de Inspectoratul Judetean de Politie Cluj pentru ca ar fi denigrat institutia si pentru ca a vorbit cu ziaristii.

14 Martie 2011 - Primele critici la proiectul Filarmonicii Transilvania: neglijarea acusticii

Ocupantii locul 3 la concursul de arhitectura pentru Centrul Cultural Transilvania considera proiectul castigator demodat si nepotrivit pentru Cluj.

14 Martie 2011 - Strategie noua pentru preluarea spatiului din Piata Stefan cel Mare

Spatiul de peste 400 de metri patrati din Piata Stefan cel Mare nr. 5 va primi o cu totul alta destinatie, a anuntat presedintele Consiliului Judetean (CJ), Alin Tise.

14 Martie 2011 - Palinca de Cluj a facut furori la Targul de turism de la Berlin

Participarea Primariei Cluj-Napoca la Targul de turism de la Berlin a fost remarcata atat de profesionistii din turism, cat si de publicul larg, au anuntat ieri reprezentantii institutiei

14 Martie 2011 - 68 de milioane de lei, prima estimare pentru sediul academiei de muzica

Primarul promite ca va analiza situatia juridica a terenului de 2,1 hectare din zona Colina, unde se planuieste amplasarea noului sediu al academiei si liceului de muzica.

14 Martie 2011 - CFR vrea un mijlocas care a fost dorit si de Rapid * Oferta incredibila pentru Djamal

Campionii au pus ochii pe internationalul libian Djamal Mahamat Bindi (27 de ani), care evolueaza la gruparea portugheza Beira-Mar.

14 Martie 2011 - Topul evenimentelor culturale din Cluj, afisat

Clujenii pot admira la libraria Carturesti din Iulius Mall o expozitie cu cele mai bune afise de evenimente culturale petrecute in oras in 2010.

14 Martie 2011 - Boc si Blaga, contracandidati la sefia PDL

Actualul presedinte si secretarul general al PDL si-au anuntat aseara intentia de a candida pentru fotoliul de lider al partidului, in luna mai, sustin sursele ZIUA de CLUJ.

14 Martie 2011 - Laszlo Tokes: "UDMR, partid romanesc cu limba de predare maghiara"

Sefii PCM si CNMT, nemultumiti cu Kelemen la sefia UDMR. Presedintele parlamentului maghiar spune ca autonomia e porunca de la Cel de Sus.

14 Martie 2011 - Doua zile pentru platile anticipate la impozitul pe venit

Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Cluj a avertizat contribuabilii persoane fizice care au obligatia platii anticipate a impozitului pe venit ca 15 martie reprezinta ultimul termen de

14 Martie 2011 - 400 de locuri de munca la Cluj in aceasta saptamana

Numarul locurilor vacante disponibile in saptamana 11-18 martie in judetul Cluj este de aproape 400, conform Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

14 Martie 2011 - Al doilea pariu pe agricultura

Primul trimestru din 2011 aduce semne de relansare a creditarii pentru intreprinderile mici si mijlocii. Tot mai multe banci se inghesuie sa finanteze productia agricola.

14 Martie 2011 - Primii doi candidati la rangul de mitropolit vor fi alesi astazi

Sedinta Sinodului Mitropolitan incepe in jurul amiezii. Cele mai mari sanse le au episcopul Irineu Pop-Bistriteanul si arhiepiscopul Andrei Andreicut.

14 Martie 2011 - Colecta la Cluj pentru sinistratii din Japonia

Un japonez stabilit la Cluj vrea sa stranga fonduri si bunuri pentru conationalii sai afectati de cutremure si de tsnunami. Katsutaro Kawai (foto) ii ajuta pe napastuitii din tara noastra de mai bine

14 Martie 2011 - Injectie cu adrenalina si puncte pentru "U"

"Studentii" au trait periculos cu Urziceniul, ratand o multime de ocazii uriase, s-au vazut condusi de doua ori, dar au obtinut victoria de care aveau mare nevoie.

14 Martie 2011 - Pentru CFR, drumul spre Europa trece prin Ploiesti

Meciul cu Astra Ploiesti poate insemna pentru clujeni "declicul" de care au nevoie pentru a reveni in lupta pentru un loc de Europa League.