Înapoi la listarea arhivei

16 Martie 2011 - Noul PUG al Clujului, publicat pe site-ul Primariei.

Planul Urbanistic General al Clujului a fost publicat pe site-ul Primariei Cluj-Napoca la inceputul acestei luni.

16 Martie 2011 - Se asfalteaza intrarile in oras, inclusiv Oasului, promite Apostu.

Intrarile in Cluj-Napoca, dar si o serie de strazi care s-au dezvoltat in ultima vreme, vor fi modernizate in urmatorii doi ani, promite primarul Sorin Apostu. Intre strazile care vor fi reabilitate

16 Martie 2011 - Consilierii judeteni se razboiesc pe contractul cu Nisco Invest: "se voteaza impotriva interesului public"

Contractul Consiliului Judetean cu societatea Nisco Invest pentru ridicarea mallului Akademia center va fi reziliat, sustin consilierii judeteni ai PDL. Aceasta, chiar daca la cea mai recenta sedinta

16 Martie 2011 - Patru trenuri oprite in gara Cluj-Napoca, douazeci in judet, in aceasta dimineata

Greva de avertisment de la nivel national a angajatilor CFR a fost organizata in aceasta dimineata si in gara Cluj-Napoca.

16 Martie 2011 - Peste 70 de trenuri au fost afectate pe regionala CFR Cluj de greva feroviarilor

Peste 70 de trenuri de calatori au fost afectate de greva de avertisment a feroviarilor de miercuri dimineata, in judetele care apartin Regionalei CFR Cluj, iar la ora declansarii protestului Gara

16 Martie 2011 - Voleibalistii de la Universitatea Cluj s-au calificat in play-off!

Voleibalistii de la Universitatea Cluj au invins cu 3-0 acasa pe Unirea Dej in ultima etapa a campionatului, calificandu-se in play-off-ul Diviziei A1. "In momentul de fata nu mai conteaza celelalte

16 Martie 2011 - Voleibalistele vor juca in play-out!

Echipa de volei a Universitatii Cluj a pierdut acasa in ultima etapa a diviziei A1 a campionatului national cu Provolei Botosani, scor 0-3, urmand sa joace in play-out. Am jucat foarte prost, sunt

16 Martie 2011 - S-au pus in vanzare biletele pentru partida "U"Transilvania - UCM Constanta

Clubul Sportiv Universitatea Cluj a pus in vanzare incepand de marti, biletele pentru meciul de handbal masculin dintre "U" Transilvania si HCM Constanta. Program:

16 Martie 2011 - Controale la faina

In perioada 01.02 -11.02.2011 comisarii CJPC Cluj au desfasurat o actiune de control privind modul in care se respecta prevederile legale referitoare la incadrarea in cantitatea neta/volumul net a

16 Martie 2011 - PF Daniel: Ar fi bine sa candideze doar Andrei Andreicut si Irineu Bistriteanul

Patriarhul Daniel, pentru Ziua de Cluj: Patriarhia nu doreste sa complice lucrurile, ci sa confirme ceea ce se doreste in Mitropolia Clujului.

16 Martie 2011 - Scandal pe "ultima zona de case din Floresti"

Locatarii unor case de pe strada Somesului din Floresti vor sa opreasca un proiect cu blocuri de patru etaje ce ar urma sa apara pe terenul vecin.

16 Martie 2011 - Sindicalistii clujeni au luat drumul capitalei

Sute de membri ai sindicatelor clujene au plecat ieri spre Bucuresti ca sa ia parte la mitingul de amploare prin care se protesteaza impotriva noului Cod al muncii. Astazi, parlamentul dezbate

16 Martie 2011 - O noua firma promite bani din banii clujenilor

O companie ce ofera credite pe sistem piramidal, asemenea Euro Credit Cassa, este verificata de comisarii de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Cluj.

16 Martie 2011 - Aparate noi donate spitalului pentru copii

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii a primit ieri aparatura in valoare de 48.600 lei din partea Asociatiei Femeilor de Afaceri din Cluj.

16 Martie 2011 - Majorarea de capital de la "U", anulata si de Curtea de Apel

Magistratii Curtii de Apel Cluj au respins ieri ca neintemeiat apelul Universitatii Cluj impotriva sentintei Tribunalului Comercial, prin care anterior a fost anulata majorarea de capital in urma

16 Martie 2011 - Plati de mizerie pentru clujenii implicati in Recensamantul General Agricol

Directia Agricola Cluj are in cont peste 971.000 de lei pentru a plati cele 910 persoane implicate in recensamantul incheiat in luna ianuarie 2011.

16 Martie 2011 - Autorizatie pentru bazinul de polo si lobby la Bucuresti

Autorizatia de construire pentru bazinul de polo planuit printr-o investitie a Companiei Nationale de Investitii (CNI) in cartierul Gheorgheni a fost eliberata ieri de municipalitatea clujeana.

16 Martie 2011 - Primavara la mall, cu Humanic si Massimo Dutti

Noi operatori si-au anuntat prezenta in spatii lasate libere in marile centre comerciale ale Clujului sau in suprafete recent amenajate pentru noii chiriasi.

16 Martie 2011 - Constructorii clujeni se asociaza pentru a avea succes la licitatii

Gruparea constructorilor pentru a crea proiecte si a atrage investitii straine sau promovarea la export a antreprenorilor locali prin colaborarea cu cetateni romani care activeaza in domeniu in afara

16 Martie 2011 - Criza a lovit terenurile clujenilor

Acest segment al pietei imobiliare a fost cel mai afectat, prin reducerea tranzactiilor si scaderea preturilor cu 50% in ultimii ani, dar a dat si oportunitati pentru anumite investitii.

16 Martie 2011 - Noua Dreapta l-a comemorat pe Avram Iancu cu rugaciuni si torte

Mai multi jandarmi si politisti decat participanti la comemorarea din aceasta seara a alui Avram Iancu, in piata care ii poarta numele.

16 Martie 2011 - CFR a iesit pe minus la transferurile de iarna

Kapetanos, Maftei si Nicoara nu se ridica deocamdata la inaltimea asteptarilor si la nivelul jucatorilor pe care i-au inlocuit in pauza dintre tur si retur.

16 Martie 2011 - "Studentii" au prins curaj si vor sa ia trei puncte la Galati

Victoria din meciul cu Unirea Urziceni a dezamorsat situatia la "U". Cu zambetul pe buze, jucatorii "Sepcilor rosii" spun ca liderul Otelul Galati nu e o sperietoare si, in consecinta, vor sa ia cel

16 Martie 2011 - Senocico explica remiza cu Oltchim: "Fanii ne-au dat aripi"

Handbalista vicecampioanei spune ca suporterii clujeni au meritul lor pentru egalul de prestigiu obtinut de "U" Jolidon contra vicecampioanei Europei.

16 Martie 2011 - Un fost profesor de la UTCN s-a aruncat de pe un bloc de pe Calea Motilor

Un fost profesor de la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca (UTCN) a murit marti seara dupa ce s-a aruncat de pe un bloc de pe Calea Motilor.