Înapoi la listarea arhivei

04 Aprilie 2011 - Eco-agenti din scolile clujene pentru Agentia de Protectia Mediului

Un proiect care urmareste crearea unui corp de voluntari de protectia mediului in Cluj va fi lansat maine de Agentia Regionala pentru Protectia Mediului.

04 Aprilie 2011 - Aproape 500 de amenzi si 44 infractiuni depistate in martie de jandarmii clujeni

52 faptuitori prinsi, aproape 500 de amenzi in valoare de peste 84.000 lei, bunuri confiscate in valoare de peste 3.500 lei si 56 de persoane escortate la Politie. Acesta este bilantul Gruparii de

04 Aprilie 2011 - Magazinele de carti si obiecte bisericesti din Cluj, vizitate de mitropolitul Andrei

Arhiepiscopul si mitropolitul Clujului, Andrei Andreicut, a vizitat sambata magazinele de carti si obiecte bisericesti din Cluj-Napoca, patronate de Arhiepiscopia Clujului.

04 Aprilie 2011 - Expozitie foto despre marturisitori ai credintei in timpul comunismului, de astazi pana duminica la Cluj

Evenimentul va fi inaugurat astazi la ora 16, la Biblioteca Academiei Romane de pe strada Mihail Kogalniceanu, din Cluj-Napoca.

04 Aprilie 2011 - Marius Avram arbitreaza Gloria - "U"

Arbitrul Marius Avram va conduce la centru meciul Gloria Bistrita - Universitatea Cluj, care se va disputa marti, de la ora 18.

04 Aprilie 2011 - Asociatia care repara drumurile din Cluj, penalizata de Primarie

Asociatia care repara o serie de drumuri in Cluj-Napoca a fost penalizata de Primaria Cluj-Napoca "pentru carente la contracte de drumuri aflate in garantie".

04 Aprilie 2011 - Ionut Badea: "Dinamo face parte din viata mea"

Antrenorul "sepcilor rosii" spune ca pentru moment se gindeste doar la Universitatea, dar a refuzat sa comenteze despre posibila sa numire la Dinamo.

04 Aprilie 2011 - Imobiliarele din Cluj continua sa se ieftineasca

Pretul apartamentelor scoase la vanzare continua sa scada, in Cluj-Napoca, releva o analiza a portalului imobiliare.ro. In martie, scaderea este modesta, de 0,1% in ultima luna, dar aceasta ajunge la

04 Aprilie 2011 - O retea de magazine cash-and-carry sarbatoreste 15 ani la Cluj

Reteaua de magazine Cash-and-Carry Metro implineste 15 ani pe piata din Romania si isi prezinta proiectele la Cluj, joi.

04 Aprilie 2011 - Expozitie foto despre marturisitori ai credintei in timpul regimului comunist, de astazi pana duminica la Cluj

Evenimentul va fi inaugurat astazi la ora 16, la Biblioteca Academiei Romane de pe strada Mihail Kogalniceanu.

04 Aprilie 2011 - Se fura laptopuri in campusul Marasti. Nu unul - doua, ci noua!

Studentii Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) cazati in caminele din Marasti sunt ingrijorati ca se fura laptopuri din camere.

04 Aprilie 2011 - Dosarul "Bacul xeroxat" va fi rejudecat la Tribunal

Curtea de Apel a decis luni sa trimita dosarul profesorilor din cazul "Bacul xeroxat" la rejudecare, la Tribunalul Cluj.

04 Aprilie 2011 - 75 de angajati ai unei companii farmaceutice construiesc voluntar o casa in Cluj

Un numar de 75 de angajati ai unei companii de distributie a produselor farmaceutice participa de astazi pe santierul unei locuinte sociale din apropiere de Apahida, derulat de asociatia Habitat

04 Aprilie 2011 - Fara apa potabila pe Eugen Ionesco si pe alte strazi din apropiere, maine

O parte dintre clujenii care locuiesc pe strada Eugen Ionesco, dar si de pe alte strazi din apropiere, raman maine fara apa potabila.

04 Aprilie 2011 - Lectura publica la cafeneaua Qui One Quint, cu Stelian Muller invitat

O lectura publica, al carei invitat este Stelian Muller, va avea loc miercuri, de la ora 19, la ceainaria Qui One Quint din Cluj-Napoca.

04 Aprilie 2011 - Rapid a invins Medias cu 2-1. Clasamentul Ligii I dupa 23 de etape

Rapid Bucuresti a invins cu 2-1 Gaz Medias, in incheierea etapei a XXIII-a a Ligii i de fotbal.

04 Aprilie 2011 - "U" a rapus Steaua si e pregatita pentru derby-ul Transilvaniei

Vicecampioana "U" Mobitelco BT a incheiat sezonul regulat cu o victorie in fata Stelei, scor 70-59 si va evolua contra CSU Sibiu in primul tur din play-off.

04 Aprilie 2011 - Tise: "Nu-mi place ca in Cluj-Napoca se vorbeste de 'fifty-fifty' si de amante promovate in functii"

"Razboiul" dintre Mihail Hardau si Alin Tise a avut sambata un nou episod. Intr-una dintre interventiile sale de la Consiliul de Coordonare Local al PDL Cluj-Napoca, Hardau a lansat un atac indirect

04 Aprilie 2011 - Guvernul vrea "caimacul" licitatiei pentru spitalul regional

Alin Tise a solicitat guvernului sa modifice memorandumul care stabileste ca licitatia pentru constructia Spitalului Regional de Urgenta va fi organizata de Ministerul Sanatatii.

04 Aprilie 2011 - Consiliul Judetean Cluj cumpara drumurile care duc la Nokia

Consiliul Judetean (CJ) Cluj trebuie sa achizitioneze drumurile din interiorul parcului industrial Tetarom III din comuna Jucu, unde se afla fabrica de telefoane mobile Nokia.

04 Aprilie 2011 - Sa vina calatorii: 530 de noi locuri de parcare la aeroport

Noua parcare din incinta Aeroportului International Cluj-Napoca (foto) va fi data in folosinta in aceasta saptamana, a anuntat presedintele Consiliului Judetean (CJ), Alin Tise.

04 Aprilie 2011 - Zi decisiva pentru contractul de 191 de milioane de euro

Consiliul Judetean Cluj decide astazi soarta contractului privind reabilitarea a 718 km de drumuri judetene, castigat prin licitatie de consortiul condus de Midanne Invest Grup.

04 Aprilie 2011 - Borbely a devenit vicepresedinte politic al UDMR

Membrii Consiliului Reprezentantilor Unionali (CRU) ai UDMR, care s-au intrunit la Opera Maghiara din Cluj, l-au ales pe ministrul Mediului, Laszlo Borbely, in functia de vicepresedinte politic al

04 Aprilie 2011 - Derby-ul Ardealului, socul play-off-ului

Ultima etapa a sezonului regulat a hotarat ca echipele cu cei mai fanatici suporteri din baschetul masculin romanesc, "U" Mobitelco BT Cluj si CSU Atlassib Sibiu, sa se intalneasca in chiar primul

04 Aprilie 2011 - Tise: "Nu-mi place ca in Cluj-Napoca se vorbeste de fifty-fifty, de amante promovate in functii"

"Razboiul" dintre Mihail Hardau si Alin Tise a avut sambata un nou episod. Intr-una dintre interventiile sale de la Consiliul de Coordonare Local al PDL Cluj-Napoca, Hardau a lansat un atac indirect

04 Aprilie 2011 - Apostu, "primar" si in PDL Cluj-Napoca

In lipsa oricarei competitii, alegerea noii conduceri a organizatiei municipale a democrat-liberalilor a fost o simpla formalitate.

04 Aprilie 2011 - 1.000 de angajati in campusul Emerson

Compania americana instalata in parcul industrial de pe Bulevardul Muncii a ajuns la 800 de salariati si recruteaza lunar 30-40 de oameni, potrivit conducerii acesteia.

04 Aprilie 2011 - Incubator de afaceri de 2 milioane de euro in Tetarom I

Autoritatile locale din judet pregatesc inca doua cladiri pentru astfel de investitii, care urmeaza sa fie amplasate in municipiile Cluj-Napoca si Campia Turzii.

04 Aprilie 2011 - Clujul, "cucerit" de maghiari. Matei Corvin a imbracat centrul in rosu-alb-verde

Inaugurarea oficiala a statuii restaurate s-a transformat intr-o noua sarbatoare a maghiarilor si mai putin a clujenilor. Cele doua steaguri romanesti afisate s-au pierdut in marea de steaguri ale

04 Aprilie 2011 - Inotatorii de elita ai Clujului

Patru dintre elevii Liceului pentru Deficienti de Vedere participa in aceasta saptamana la Campionatele Mondiale de Inot din Antalia, Turcia.